【I/A】 PES 2019 mobile POST呢牛清 (67)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
update球員list未
都抽唔到 點update啊
不過19年真係可以del球員list
啲feature player都超出哂基本版嘅野
New post leave name
荷甲都可以出件96rating amf 就算攞黎打翼都係全能到仆街
唔係好明,d feature player 點先有?點解同一個球員但係個database 會有兩個既?
有無玩過fifa ut 會出本週最佳球員
即係個個星期內抽到既 會特別d?
基本版得c朗美斯尼馬升到盡有96
其他可以用哂feature player
下 啲feature player屈哂機架?
即係佢一個星期變96 rating就成年都96?
咁啲黑波咪廢哂
yes
所以合定max level球員抗衡
都係咁打架啦 5* PVP成日都見3000分隊架啦

今個box抽哂啲金
早知留下季抽
仲用哂gp合左3個fekir同3個saul諗住下季換
而家0gp0金

果3個fekir同saul仲有冇用
仲有冇分*數架
我打返2*算
換c7 lkk
測試版有分
好 牙朗必換
但lkk呢度巴打唔係屌好廢咩
雖然數值好勁
咁都係打3/4*算
玩得個幾月玩唔起5*
我覺得幾勁
有速度有身位有身高
最驚係現實太廢搞到跌form/downgrade

最好玩幾日2019 pvp感受下咩球員勁先決定換乜
唔理咁多換左c7先

不過睇之前巴打講話2019會節奏慢左甩波多左
係咪2019技術型球員會好用左 跑狗會nerf左
其實我覺得要設計啲event係冇得壓星/冇分星數 先好玩

2018所有event都有得壓星搞到我都玩唔囇啲黑波
玩5* PVP有咩問題
普通街場冇reward唔刺激
平時event pvp 我壓星續約平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞