泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike
佢都會有fans
免費嘅永遠都係最貴
邊個係

應該無

呢次先岩
小妹妹

大陸D靚妹隨時小學扮中學
四個月都照落, 大陸妹真係痴撚線

仲要講句 雖然很危險,但愈快做愈好。
睇到我眼都突埋 四個月都叫快
支那狗就係下賤 閪痕搏屌仲想登堂入室 衰左就攬炒
最初唔認,之後又認有食過, 講真,食過1次同2 次有咩分別, 一樣係食左人隻豬
條仔同你見得兩次面,微信傾過下兩句,就叫你上房沖涼又剩,擺明當你sp㗎啦,唔通同你過人世咩
全部唔係中年大媽就蝗味濃嘅女
係咪要食到咁偏呀

見佢森美都食都知重口味...
嗰晚陳完佢之後 第日就話有咗 邊有咁快喎
食個粒咁既嘢你以後仲有女埋到身?

仲要講句 雖然很危險,但愈快做愈好。
睇到我眼都突埋 四個月都叫快

有無大肚都唔知啦 四個月係佢自己計對上一次扑野係幾時

之後話落左喇 搞掂
以上D人話食fans就乜乜,好一個道德標準。但另一邊諗,fans門有冇對住偶像發姣先,呢個係單向定雙向道德標準。
成日看到D人話,呢個女神男神,當偶像神拜,又有人說希望為佢生猴子。我見到呢D留言,都唔明呢D人諗乜。
以上D人話食fans就乜乜,好一個道德標準。但另一邊諗,fans門有冇對住偶像發姣先,呢個係單向定雙向道德標準。
成日看到D人話,呢個女神男神,當偶像神拜,又有人說希望為佢生猴子。我見到呢D留言,都唔明呢D人諗乜。

因為你本身係大陸狗 係缺乏一般人既邏輯
更加冇一般人既道德標準

因為你本身係大陸狗 係缺乏一般人既邏輯
更加冇一般人既道德標準

第一次見有人認食fans

明星食fans係大忌,亦都代表呢個男人無乜腦。自己係公眾人物,點會咁樣留低痛腳?有把柄喺人手,輕則比人屈幾十萬,重則前途盡毀

要食女食下啲藝員同事,果啲人有頭有面,起碼唔會上報紙公開唱你

鳩痕就去叫雞,明買明賣無手尾跟

男人都係細佬控制大腦

仲要食個咁柒既大陸妹 我都睇你唔起
搞大支那人個肚
又多個支那人申請來香港霸公屋領綜援

呢鋪佢有功於黨
應該可以之後上去搵人仔
啲仔著個啲貼身基佬衫/褸真係好肉酸
又唔係攣 做乜要著到咁

Gif 都聽到有聲
乜佢36歲咋?好似撈咗好耐咁
咁嘅死樣都話小妹妹
屌你老母
Btw黃子恆真識食
琴日屌佢,今日就有左
冇可能既

叫雞好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞