泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike
其實依d post可唔可以加番少少圖?
次次都係咁,你估個個都識曬所有人?
有時我都想跟番少少時事等自己唔好咁一無所知
但次次入親post都冇圖我點知邊個打邊個?
慢慢google完個new都old撚左啦,身邊朋友個個都指住我話old new is no 唔識串,搞到我真係好撚無面

唔該樓主下次可唔可以加番圖,等大家都唔洗問候樓主老母嘛
最近套野啲人個個讚佢又話上位又剩
突然又爆單咁既野出黎 今次佢真係收得皮

呢啲樣嘅男人都係賤男樣 不過條女擺明有心裝佢
其實依d post可唔可以加番少少圖?
次次都係咁,你估個個都識曬所有人?
有時我都想跟番少少時事等自己唔好咁一無所知
但次次入親post都冇圖我點知邊個打邊個?
慢慢google完個new都old撚左啦,身邊朋友個個都指住我話old new is no 唔識串,搞到我真係好撚無面

唔該樓主下次可唔可以加番圖,等大家都唔洗問候樓主老母嘛

咪俾咗條link你囉戇鳩
渣你老母男
有哂facetime 所以食左就要認
汪子勁
奸人真係有樣睇
個fans 會多過bella ma 個次少少咋
成日上親報都係呢d桃色新聞,難怪tvb捧左佢一陣就放棄了
我覺得fans唔係好啱
呢d野你情我願,又帶埋套,點會咁易中招
又唔係呃人地感情,最多咪fwb
但黃子恆又係衰既
本身都上返少少位 又搞單咁嘅嘢大台實收佢皮啦
我覺得fans唔係好啱
但黃子恆又係衰既

我係公司都覺得有問題啦
屌閪仲要屌fans
好彩是咁的啱啱播好晒,如果唔係每次見到佢都會認起呢單新聞
睇嚟佢好快就要俾高層照肺
成日上親報都係呢d桃色新聞,難怪tvb捧左佢一陣就放棄了

裕美單野佢冇俾人雪真係好好彩
今次
好彩是咁的啱啱播好晒,如果唔係每次見到佢都會認起呢單新聞
睇嚟佢好快就要俾高層照肺

嘩 咁撚重口味既汪子勁

裕美都食得落 呢啲碎料

裕美好樣啲喎

大陸女都好搞,有邊次唔係一下撓起你咖?
次次都中咖!
佢地就算本身有錢,都會為上位不擇手段
咁多前日都仲用條鳩諗野
兩個都唔抵幫
乜呢d 2打6都有fans架
我覺得fans唔係好啱
但黃子恆又係衰既

我係公司都覺得有問題啦
屌閪仲要屌fans

可惜啦
佢入左行咁多年,難得有d起色,但就搞單咁既野
睇黎又要雪藏多幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞