泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike

又柒多單 呢單仲要將佢既賤男性格表露無遺 人地唔俾佢食佢fuck u bye 抵佢個個衝出黎做鳩佢

https://nextplus.nextmedia.com/news/ent/20181206/641831?utm_campaign=hkad_mag_fullvideo&utm_medium=internal&utm_source=hkad&utm_content=article_text_link

講真 我唔信娛樂圈得佢一條仔係咁
不過佢衰得好柒
食女都食得聰明啲吖

食女呢樣野學下坤哥 扮偽毒食女 再唔係學下馬子仁 食完無手尾跟
佢食女又食得咁狼品味又差 真係抵佢比人做佢

又柒多單 呢單仲要將佢既賤男性格表露無遺 人地唔俾佢食佢fuck u bye 抵佢個個衝出黎做鳩佢

https://nextplus.nextmedia.com/news/ent/20181206/641831?utm_campaign=hkad_mag_fullvideo&utm_medium=internal&utm_source=hkad&utm_content=article_text_link

不過佢衰得好柒
食女都食得聰明啲吖

係 娛樂圈好撚多仔都係咁
識有個女仔 佢好多藝人都dm佢 flirt 佢
有d有女朋友都係咁flirt 佢
比我睇到o哂嘴

現實咩行業都係咁架喇,係仔都想搵西屌

真識食

痴撚線有幾性飢渴呀
咁都食得落

玩條女對波啫,唔同玩佢個樣咩

但都唔好揀個咁極端丫 大波好樣d既依家無咩
點解佢咁on9,睇佢做戲成日演d幕後boss/醒目仔角色,現實竟然咁傻豬

黃子恆未整容前

不過佢衰得好柒
食女都食得聰明啲吖

食女呢樣野學下坤哥 扮偽毒食女 再唔係學下馬子仁 食完無手尾跟

佢擺明就淨係想食散餐、鳩痕
不過佢衰得好柒
食女都食得聰明啲吖

佢擺明就淨係想食散餐、鳩痕

好明顯佢當時冇諗過自己今日會畀tvb捧紅,亦冇諗過支那女人原來咁賤
其他野唔考慮,但dna始終都要驗嘅,買個安心

黃子恆未整容前

認唔到邊個係
咁好簡單姐,抱個B出嚟,大家一齊去驗DNA,一清二楚

雖然話安全套唔係100%避孕,但你只係仆得一或兩次,就成功咁連安全套都避唔倒。我唔太信有咁巧合。

好多人都無套中出一次就大肚你睇下年中有幾多人未婚懷孕

汪子勁話佢戴咗套喎

我意思即使安全套唔係100%避哂,佢都無咁黑仔,一兩次就戴套下都有咗卦

專登篤穿個dom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞