泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike
大家信邊邊

信大陸婆
斷估冇把握唔會咁on9搞到咁大啊

大陸婆有冇證據證明佢地七月見過面?
其實之前個回應真心乾脆大方爽快

可惜啱先東張🙈

可惜啱先東張🙈

Tvb咁鍾意自己人搞自己人

可惜啱先東張🙈

我都唔明
明明電視最入屋
咁好機會講清楚 洗返個形象
佢答到咁樣 又串又心虛
可惜啱先東張🙈

我都唔明
明明電視最入屋
佢答到咁樣 又串又心虛

佢之前點講?

可惜啱先東張🙈

之後我媽即刻話呢條友都係鹹濕架喇 講左幾次

我都唔明
明明電視最入屋
佢答到咁樣 又串又心虛

佢之前點講?

呢個po頭幾頁都係
屌有咩問題你唔好搞隻支那同隻蝗黎香港就得
https://m.weibo.cn/5463406980/4084245976482359
係咪呢次
邊個係
應該無

呢次先岩
小妹妹

邊個係

冇搵錯啦掛

嘩 咁撚重口味既汪子勁

屌你劣食
呢條友點睇都係賤男相
隨時有份俾富婆包
女方口供話7月再扑多次啊

咁好簡單姐,抱個B出嚟,大家一齊去驗DNA,一清二楚

雖然話安全套唔係100%避孕,但你只係仆得一或兩次,就成功咁連安全套都避唔倒。我唔太信有咁巧合。

好多人都無套中出一次就大肚你睇下年中有幾多人未婚懷孕

汪子勁話佢戴咗套喎

我意思即使安全套唔係100%避哂,佢都無咁黑仔,一兩次就戴套下都有咗卦
可惜啱先東張🙈

我都唔明
明明電視最入屋
佢答到咁樣 又串又心虛

其實答大家對彼此都有好感,有發生過關係,假如BB驗出嚟真係我嘅,一定負責任。咁咪搞掂囉,唔會話好差姐。

我都唔明
明明電視最入屋
佢答到咁樣 又串又心虛

其實答大家對彼此都有好感,有發生過關係,假如BB驗出嚟真係我嘅,一定負責任。咁咪搞掂囉,唔會話好差姐。

可能俾公司鬧完
可能要雪一排

我都唔明
明明電視最入屋
佢答到咁樣 又串又心虛

其實完全係
但同自己偶像扑野wo
望到佢成個body同碌野
咩都抵返曬啦
一係做完收返佢錢lo
年半無見面,突然走出嚟話有個B係你嘅
女方口供話7月再扑多次啊

雖然話安全套唔係100%避孕,但你只係仆得一或兩次,就成功咁連安全套都避唔倒。我唔太信有咁巧合。

依加汪子勁講到明有戴套嘛
1-2次都有戴套就有嘅話都好巧合
支那婆隔大半年先講有BB有警轟
除非條女自己對個套做啲咩嚟啦..

咁又over咗
你呢個叫道德綁架喎
又唔係佢整跌人走咗去
邊忽仆街
唔通狗屎垃圾都關晒佢事咩

依加汪子勁講到明有戴套嘛
1-2次都有戴套就有嘅話都好巧合
支那婆隔大半年先講有BB有警轟
除非條女自己對個套做啲咩嚟啦..

總之咩都假,搵個B出嚟驗DNA最均真
個fans咩樣
有相先決定撐唔撐佢
我信汪子勁
條大陸女人咁樣衰,食左汪子勁仲要周圍唱
on9報紙佬仲要P靚條女引人遐想,原圖真係狗也不屌
9成都好撚俾面
就算好樣過99%連登仔 計返比例都有2000人靚仔過佢
你搵2000個靚仔得過個tvb大茄既連登users出黎先
連登仔真係笑死人

黃先都係靠整容先好過99%連登仔

有冇圖

你個名
黃先都係靠整容先好過99%連登仔

有冇圖

唔講你認唔認出邊個係黃子恆

其實 10年前嘅《衝上雲霄》已經有黄子恆(左二)份,當年佢都係做一個唔起眼嘅機師仔,嗰時仲有馬明(右一)

馬明冇變
悉尼老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞