泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike
報紙佬幫條囡執晒相打格仔,好似幾好J咁
但見到原圖我覺得係女fans食左汪子勁

搵唔到呢張
又真係認嗰下正
報紙佬幫條囡執晒相打格仔,好似幾好J咁
但見到原圖我覺得係女fans食左汪子勁

食到自己偶像係咩感覺

爸爸唔好唔要我
汪子勁著西裝好正,我都好想同佢做

You are NOT.....

食住個勢 第一集請佢做嘉賓
最少都九成

9成都好撚俾面
就算好樣過99%連登仔 計返比例都有2000人靚仔過佢
你搵2000個靚仔得過個tvb大茄既連登users出黎先
連登仔真係笑死人

黃先都係靠整容先好過99%連登仔

有冇圖
其實連佢都食唔少fans
咁bosco 吳唱k個啲可以食成點

On9正常有得食你都唔會食啦 隨時好似而家爆獲咁嘅嘢值得咩

如果有腦嘅話 好明顯條on9仔蠢過隻豬 仲想溝十優麥明詩

唔係套戲嘅劇情咋咩 ?
如果係個女明星Ali/FYY 同男fans打友誼波

有無道德撚會鬧個女明星?
如果係個女明星Ali/FYY 同男fans打友誼波

有無道德撚會鬧個女明星?

只係諗緊女權問題
佢唔認仲慘 比個大陸女人篤佢出黎擺晒對話圖 佢到時認就兜唔到
9成都好撚俾面
就算好樣過99%連登仔 計返比例都有2000人靚仔過佢
你搵2000個靚仔得過個tvb大茄既連登users出黎先
連登仔真係笑死人

有冇圖

唔講你認唔認出邊個係黃子恆

其實 10年前嘅《衝上雲霄》已經有黄子恆(左二)份,當年佢都係做一個唔起眼嘅機師仔,嗰時仲有馬明(右一)

有冇圖

其實 10年前嘅《衝上雲霄》已經有黄子恆(左二)份,當年佢都係做一個唔起眼嘅機師仔,嗰時仲有馬明(右一)

成個支那仔咁

有冇圖

馬明

有冇圖

馬明
屌fans冇問題?
咁唔好屌張飛人小性奴

條性奴本身有老婆架on9
如果佢單身話撚知佢起雙飛

結左婚

記得張飛人都有老婆,佢仲呃人錢,仲呃過幾個
有手尾跟 不了
應該無

呢次先岩
小妹妹

邊個呀
咁多個

可能食撚曬呢
竟然係會認自己有屌過

屌fans都算 個重點係條女個樣 點解屌得落

矇頭
條友又認
好正 我又想幫佢陀B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞