泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike

食呢個都合理d呀
帶套扑一次都會有咗? 有無咁撚易

可能係條支那婆裝佢
整穿個dom或將dom入面啲精hi入自己個西度

用支那既dom

係bo 多假
見第二次就有得屌fans

咁慢,蝕左一餐
七成 乜你咁睇得起連登仔

最少都九成

9成都好撚俾面
就算好樣過99%連登仔 計返比例都有2000人靚仔過佢
你搵2000個靚仔得過個tvb大茄既連登users出黎先
連登仔真係笑死人

黃先都係靠整容先好過99%連登仔
玩得咁唔小心
做新聞
block咗無通知
㩒開先見到
第二次quote

又blk乜9

你畀人block慣㗎啦

我扑人就扑慣
28歲仲小妹妹 做乜9

咁佢叫自己妹妹做小妹妹無錯
佢想黃生小佢妹妹

尷尬

尷你老母
世界十大傑出笑話之一黎

cls好嘅一餐唔好嘅又一餐 食行唔好浪費
蝦條哥

其實有戴套唔代表100%無
利申: 留名等結果
邊撚個黃子恆呀 黃子楊我就識

屌你係咪想講周子揚啊

東星何勇呀

https://www.youtube.com/watch?v=_fx-AxHZLV8
岩岩GOOGLE先知何勇當年同隻外國雞結婚
屌囡囡屌得咁開心呀啦

唔想幫咪唔望
如果望左又唔幫咪仲仆街
始終唔關自己事
有得食唔食罪大惡極, 埋得佢扒唔扒,食咗先講
以上D人話食fans就乜乜,好一個道德標準。但另一邊諗,fans門有冇對住偶像發姣先,呢個係單向定雙向道德標準。
成日看到D人話,呢個女神男神,當偶像神拜,又有人說希望為佢生猴子。我見到呢D留言,都唔明呢D人諗乜。

因為你本身係大陸狗 係缺乏一般人既邏輯
更加冇一般人既道德標準

哈哈呢到大把睇通大陸雞心態,難道就是大陸狗。自己睇吓D fans 點留言先啦。
還有一樣野,條友我鬼知乜水呀。
雜誌影埋佢車Ali去西貢食完野之後車返屋企,好似過夜定唔知留左幾耐咁
不過年份就冇講,有請巴絲補充

而他前年(2015)亦同過李佳芯(Ali)傳過緋聞,二人被拍得蜜遊西貢,仲撐枱腳食燭光晚餐,最後更齊齊前往男方家,事後兩人例牌否認。舊年黃子恆亦被拍得同吳若希(Jinny)喺赤柱夜會,但兩人亦否認戀情,並指大家係認識多年嘅好朋友。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20160614/bkn-20160614202116323-0614_00862_001.html

ali bb無喇,以條友既淫性再加上ali bb既魅力,當日起碼n次...而且肯定得左手就飛左ali bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞