泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike
佢係幾靚仔, 人食女佢食女, 重口味不得止, 仲用WE7留錄音, 用條J諗野
點解唔食呢2件

大佬 都好豬下wor

咁都話豬 平時食開咩

食開屎都覺得豬
屌,最憎呢啲鳩hashtag
有野就講有屁就放
想爆就爆啦,又要講啲唔講啲,衰過連登啲post
我又想睇下佢個friend點比人呃,咪又係貪人靚仔

佢係娛記黎架 咁講咪已經算好囉,你仲想佢爆啲乜啫 人地都話應承咗個fd廢事再講 同埋佢講得咁清楚嘅話會比人鬧架 好過啲連登仔9 up唔駛本啦,話哂佢啲料信得過。講到咁白都比你屌,連登仔真係惡撚哂 最好爆哂啲八卦料比你知好未

佢咁打同爆左有咩分別 咪又係講左出嚟
咁你講咪直接啲囉
打咁多個hashtag好睇啲咩?

我真心覺得咁樣hashtag講一件事好撚造作
先不評真假,咁樣講會威啲?

呢啲事用hashtag先冇咁怪 真係唔明點解用hashtag會係造作
件事個point講緊條賤男成日呃蝦條,你就喺到話hashtag
條友好似屌過Ali

唔撚信

雜誌影埋佢車Ali去西貢食完野之後車返屋企,好似過夜定唔知留左幾耐咁
不過年份就冇講,有請巴絲補充

咁撚樣衰都有得屌fans

講真佢個樣唔差
應該好過七成連登仔

七成 乜你咁睇得起連登仔

最少都九成
唔撚信

雜誌影埋佢車Ali去西貢食完野之後車返屋企,好似過夜定唔知留左幾耐咁

而他前年(2015)亦同過李佳芯(Ali)傳過緋聞,二人被拍得蜜遊西貢,仲撐枱腳食燭光晚餐,最後更齊齊前往男方家,事後兩人例牌否認。舊年黃子恆亦被拍得同吳若希(Jinny)喺赤柱夜會,但兩人亦否認戀情,並指大家係認識多年嘅好朋友。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20160614/bkn-20160614202116323-0614_00862_001.html
汪子勁著西裝好正,我都好想同佢做
講真佢個樣唔差
應該好過七成連登仔

七成 乜你咁睇得起連登仔

最少都九成

9成都好撚俾面
就算好樣過99%連登仔 計返比例都有2000人靚仔過佢
你搵2000個靚仔得過個tvb大茄既連登users出黎先
連登仔真係笑死人
屌你你話坤哥就話
汪子勁都叫唔靚仔
連登仔唔好吹大喎
佢係娛記黎架 咁講咪已經算好囉,你仲想佢爆啲乜啫 人地都話應承咗個fd廢事再講 同埋佢講得咁清楚嘅話會比人鬧架 好過啲連登仔9 up唔駛本啦,話哂佢啲料信得過。講到咁白都比你屌,連登仔真係惡撚哂 最好爆哂啲八卦料比你知好未

佢咁打同爆左有咩分別 咪又係講左出嚟
咁你講咪直接啲囉
打咁多個hashtag好睇啲咩?

我真心覺得咁樣hashtag講一件事好撚造作
先不評真假,咁樣講會威啲?

呢啲事用hashtag先冇咁怪 真係唔明點解用hashtag會係造作
件事個point講緊條賤男成日呃蝦條,你就喺到話hashtag

其實佢加返啲標點, 分返啲段落就係一篇完整嘅文章。

不過香港啲記者中文水平咁低, 呢個仲要係娛記, 唔識打一篇文淨係識斷斷續續咁講嘢一啲都唔出奇
條撚屌幾時食過ali

而他前年(2015)亦同過李佳芯(Ali)傳過緋聞,二人被拍得蜜遊西貢,仲撐枱腳食燭光晚餐,最後更齊齊前往男方家,事後兩人例牌否認。舊年黃子恆亦被拍得同吳若希(Jinny)喺赤柱夜會,但兩人亦否認戀情,並指大家係認識多年嘅好朋友。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20160614/bkn-20160614202116323-0614_00862_001.html

唔信,Ali 不嬲唔貪靚仔
條友好似屌過Ali

唔撚信

唔撚係呀

唔信,Ali 不嬲唔貪靚仔

想食好嘢食唔到咪要食啲cheap 嘢囉
咁撚濫
帶套扑一次都會有咗? 有無咁撚易
D營養係咪去哂胸肌果度, 攪到個人蠢到咁
食fans都算, 仲要食件咁豬嘅支那雞,
不過今鋪我就睇好佢, cctvb最鍾意捧垃圾, 咩吹波波, 牙fred, 刀削麵全部都有得留低, 中出即飛算得係咩
屌番d同行三四線姐仔大家出嚟玩嘅咪算囉,fans邊屌得㗎!大忌啦

可能係條支那婆裝佢
整穿個dom或將dom入面啲精hi入自己個西度
番得大陸叫雞好過啦 明買明賣 有錢10p都有得你玩
有無戴套都唔係咁關事
重點係條佬講上年5月扑過一次就無再返啅
仲近半年都無再見
就唔應該有個4個月大嘅B

賤唔賤男一件事
如果條大佬婆係老屈搞事無埋由益佢

可能係條支那婆裝佢
整穿個dom或將dom入面啲精hi入自己個西度

用支那既dom
鐘意個偶像起上嚟想同佢有BB唔奇呀!hi d精入去個閪入面咪得囉
奸人真係有樣睇

撈得娛樂圈十有八九都依類人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞