泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike
第一次見有人認食fans

明星食fans係大忌,亦都代表呢個男人無乜腦。自己係公眾人物,點會咁樣留低痛腳?有把柄喺人手,輕則比人屈幾十萬,重則前途盡毀

要食女食下啲藝員同事,果啲人有頭有面,起碼唔會上報紙公開唱你

鳩痕就去叫雞,明買明賣無手尾跟

男人都係細佬控制大腦

仲要食個咁柒既大陸妹 我都睇你唔起

鳩硬無親戚
點解唔食呢2件

大佬 都好豬下wor

咁都話豬 平時食開咩
條友耐不耐就有依啲on9新聞,上次食裕美流出啲對話已經夠柒啦
我屌 睇完法官都幾中意佢
裕美個單都算
又爆單咁既野出黎
前娛記

屌,最憎呢啲鳩hashtag
有野就講有屁就放
想爆就爆啦,又要講啲唔講啲,衰過連登啲post
我又想睇下佢個friend點比人呃,咪又係貪人靚仔

佢係娛記黎架 咁講咪已經算好囉,你仲想佢爆啲乜啫 人地都話應承咗個fd廢事再講 同埋佢講得咁清楚嘅話會比人鬧架 好過啲連登仔9 up唔駛本啦,話哂佢啲料信得過。講到咁白都比你屌,連登仔真係惡撚哂 最好爆哂啲八卦料比你知好未
我都想比佢屌
咁撚樣衰都有得屌fans

講真佢個樣唔差
應該好過七成連登仔

七成 乜你咁睇得起連登仔

前娛記

有野就講有屁就放

佢係娛記黎架 咁講咪已經算好囉,你仲想佢爆啲乜啫 人地都話應承咗個fd廢事再講 同埋佢講得咁清楚嘅話會比人鬧架 好過啲連登仔9 up唔駛本啦,話哂佢啲料信得過。講到咁白都比你屌,連登仔真係惡撚哂 最好爆哂啲八卦料比你知好未

以事論事姐
講啲唔講啲有乜意思
同果啲話發夢有朋友比佢食左有乜分別

不過無謂罵戰,總之想講就講,唔講都無所謂
講真佢個樣唔差
應該好過七成連登仔

七成 乜你咁睇得起連登仔

覺唔覺得個名有個【恒】字概藝人,特別淫。

例子: 周永痕,黃止痕

一個永遠痕,一個搵人止痕

食fans咁大忌都中招,抵啦
人地國貨城要靠小美先拆得掂澳洲果單野,差d身敗名裂
覺唔覺得個名有個【恒】字概藝人,特別淫。

例子: 周永痕,黃止痕

一個永遠痕,一個搵人止痕

仲有boyz個張致恆

如果係呢件都情有可原 但果件未免重口味左少少

呢個都8百質素呀
食fans咁大忌都中招,抵啦
人地國貨城要靠小美先拆得掂澳洲果單野,差d身敗名裂

agger
食都行遠d la
食得免費餐就預左有手尾跟啦 on9 仔
依條友食過ali

唔撚信
條友好似屌過Ali

唔撚信
為民除害
前娛記

有野就講有屁就放

佢咁打同爆左有咩分別 咪又係講左出嚟
咁你講咪直接啲囉
打咁多個hashtag好睇啲咩?

我真心覺得咁樣hashtag講一件事好撚造作
先不評真假,咁樣講會威啲?
展明咁撚型
男人都想俾佢屌啦
條友好似屌過Ali

唔撚信

雜誌影埋佢車Ali去西貢食完野之後車返屋企,好似過夜定唔知留左幾耐咁
不過年份就冇講,有請巴絲補充
前娛記

有野就講有屁就放

呢啲hashtag十足十啲死八婆
咁都認 屌完死都唔認啦 佢吹你漲咩
再亂講出封律師信比佢 正一on9有樣睇
有野就講有屁就放

以事論事姐
講啲唔講啲有乜意思
同果啲話發夢有朋友比佢食左有乜分別

不過無謂罵戰,總之想講就講,唔講都無所謂

佢朋友都係唔想知俾條友食過姐
繼續搵人埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞