泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

661 回覆
485 Like 14 Dislike
黃: 而家女藝員又唔食得,雞又唔叫得,連女fans都唔俾食 三十幾歲人唔通好似你班連登仔咁日日喺屋企打飛機咩
黃: 而家女藝員又唔食得,雞又唔叫得,連女fans都唔俾食 三十幾歲人唔通好似你班連登仔咁日日喺屋企打飛機咩

似佢咁靚仔
把聲又sexy
我打飛機過世冇問題
第二次就扑
之後就話有咗仲要係年半無見過突然一出黎就話有

所以話,女人好古惑,支那女人就更古惑
話咗屌支那女人有代價架啦
冇搵錯啦掛

咁都食得落

帶眼鏡個個ok喎

帶眼鏡本人?

咁都食得落

帶眼鏡個個ok喎

帶眼鏡本人?

淨係影到半面果條女好似唔錯
同得十a做對手都出事之前個又係
傻撚左?邊有藝人咁公開認同人搞野, 仲要係食fans
帶眼鏡個個ok喎

帶眼鏡本人?

淨係影到半面果條女好似唔錯

東方條link有
如果有戴套,咁條女都有可疑,可能唔止一個性伴
條女梗係想入佢數啦,有個明星老公喎,話唔定自已吉穿d套
唔明有乜撚野問題
又唔係老強 大家你情我願
衰D講句係條女自己mark大對腳叫佢入 唔通唔入?
根本係條大陸妹諗多左 以為比佢屌就會同自己一齊

你做藝人,形象問題就係咁㗎啦

人地真心膠想一齊!你就中出即飛 梗係仆街啦
上到大陸出差一時9痕痕又有女fans送上門好難忍到口嘅,連登仔話睇樣唔掂,有時候貪嘅唔係樣而係新鮮感,你情我願冇乜問題。

係鄧個名星仔慘,已經唔係出名仲比個大陸女人跣獲甘

食得垃圾預咗肚痛啦
無線唔會雪佢因為佢係入面有後台支持。

利申:發夢夢見

例如?
條女落咗就更加死無對證
好心精蟲上腦都唔好搞fans 仲要支那妹
上一次裕美
呢次fans
呢次應該正式收皮啦

佢出名溝女王,裕美再之前吳若希都食過喇
正過十a梗要食
好心咪咁保守
食fan有咩問題
又唔係未成年 有自我控制力

曲定直
邊L個黎

真係完全唔撚識呢D濕鳩新星
呢鋪我就支持個男啦
D女人on撚尻尻咁扑野又要人唔帶套
有左就屈事旦一個男人要佢埋單

老閪都驗dna啦
唔好俾班臭閪得把口

黃生打手起身返工 加油
唔明有乜撚野問題

呢單野係男人就會支持個男既
藝人就仲好
根本係條女on9

辛苦你粉絲們
無線唔會雪佢因為佢係入面有後台支持。

利申:發夢夢見

例如?

有後台就唔會而家都仲咁霉啦
正過十a梗要食
好心咪咁保守
食fan有咩問題
又唔係未成年 有自我控制力

曲定直

咁10條A 食過未呢
唔明有乜撚野問題

人地真心膠想一齊!你就中出即飛 梗係仆街啦

仲要係食fans, 個fans一喺群組裏面傳開,即刻奶野。你話街外人你都可以死口唔認。
傻撚左?邊有藝人咁公開認同人搞野, 仲要係食fans

正宗傻西 你睇佢食乜就知條友冇腦啦
如果有戴套,咁條女都有可疑,可能唔止一個性伴

條女梗係想入佢數啦,有個明星老公喎,話唔定自已吉穿d套

奀星乍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞