你是楊過,現在正和小龍女洞房,請輸入你的選擇。

199 回覆
70 Like 449 Dislike
還是上前求救吧,身體實在很難受。我行至他們面前,他們終於被驚醒。我們三人對望,都是大吃一驚。原來,在練功的正是郭伯伯和丘處機。郭靖一看見我,便激動不已:「過兒,呢幾年你去左邊,你知唔知我好擔心你,如果你有咩不測,你叫我點同你爸爸交待!」
「郭伯伯,我練左蛤蟆功,而家好似走火入魔,好辛苦,快啲幫我」
郭靖和丘處機聞言大驚,丘處機微一思索,道:「傳聞使用蛤蟆功時心中不能有情,否則會狂性大發,慾火焚身,現在看他正是如此。」
身體內的慾火愈燃愈猛,我再也按捺不住,道:「郭伯伯,殺左我,我好辛苦。」
郭靖眉頭緊鎖,隨即毅然道:「放心,我同丘道長會幫你,我地唔會俾你死。」
丘處機似是明白了甚麼,露出欽佩的神情,穿回道袍一聲不發的離去。郭靖嘆氣一聲,點了我的穴道,使我動彈不得,然後解去我的衣服。
我心中大驚,「發生咩事,做咩要除我啲衫,唔好呀郭伯伯!」
郭靖面帶歉意,說:「過兒,對唔住...你而家如果唔交合...會慾火焚身而死。我唔可以俾你死。」

A. 運氣衝至百會穴,自盡而死。
B. 運氣衝至靈台穴,使自己昏迷過去。
C. 運氣衝至天突穴,嘗試解除穴道並反抗。
a
點解無其他選擇既文?
屌你老鼠 我入黎睇小龍女 你俾郭靖我睇
明明王兩后,點解變咗3條基佬互含
「我...已經無爸爸,郭伯伯一直當我親生仔,我唔可以令佢做啲身敗名裂既野,姑姑...我黎搵你啦。」
念及於此,生前的一切一切如走馬燈般閃過,我把身中僅存的內力,運至百會穴,打算自盡而死。
「我,楊過,就咁完啦。」
內力衝破百會穴,然後感到頭腦一輕,隨即眼前一黑,意識開始遠離。
我,楊過,死了。

=======================END===========================
笑撚左 做乜撚野
笑撚死
好嘢 死撚咗
完啦?
完!???
屌你老母好地地有小龍女屌,搞到小龍女又死埋,李莫愁又中毒,再差d比男人屌,最後死埋。
點搞呀cfu
正解
番外篇
樓主我們到了 你在那裡
幾好笑 皮已正
屌埋李莫愁得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞