依家咁多毒撚都係因為睇AV打J

172 回覆
38 Like 170 Dislike
中醫:腎虛百病叢生
精由腎儲藏,精既作用係同黎滋潤五臟六腑,同埋可以轉化為腦髓+骨髓+血。
精一失,五臟六腑都會變差,長期落去就會出現好多症狀,導致你變成一個溝唔到女既毒撚。

每射一次就傷身一次,包括做愛,夢遺(含精量唔多),而節制打J只不過係延遲你出症狀既時間/嚴重程度。

每人體質唔同,出現既症狀都唔同,以下為最常見既症狀:

變樣衰,變猥瑣,臉色灰暗,雙眼無神,脫髮,髮質變差
暗瘡,臉多油,自卑冇自信,社交恐懼症,耳嗚
前列線炎,陽痿,早洩,蕁麻疹
腦力+思考力+理解力下解,記性變差
口臭,體臭,易骨折,聽力下降,講野細聲冇中氣
易累,體力下降,易怒,腰痛,尿頻

戒J Telegram群
https://t.me/joinchat/EMOE2UMNP_SsDYEJnFfFVw
《戒為良藥》想成功戒一年就睇哂佢
https://www.qiusuoo.com/2
戒J需知:

戒J後3個月內症狀加重/加深屬正常,係戒斷反應

身體恢復過程並唔係直線上升,而係好似過山車咁上下移動,會不斷由壞轉好,好轉壞,但隨著時間既增長,身體會慢慢恢復,症狀慢慢消失

夢遺唔當破戒,意淫都傷身,睇AV唔J一樣咁傷身 ,中醫:心動則精自走

做愛都傷身,所以我地戒J恢復身體,身體好虧既戒返2年,之後再節制性行為,咁就唔會出症狀,飛翔老師推薦一月2次,就是腎氣充足的情況下,這樣對身體傷害較小。

叫雞係比打丁更加嚴重既邪淫,寧願你打丁,都唔好叫雞

戒丁期間扑野唔算破戒,但你本身既症狀,唔洗諗住會恢復

戒丁最好既方法就係睇戒色文章,想成功戒J就將戒為良藥睇一次
I'm totally agree with you
That is the end of my presentation
thank you
唔好理
因為打丁先睇AV
因為你成日諗
因為你意淫啊
Lmlm
叫雞係比打丁更加嚴重既邪淫,寧願你打丁,都唔好叫雞
為何
專家話每射一次 先可以清酒舊嗰啲精
佢走火入魔
性病
唔打J=有女?
叫雞幫我打丁 又得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞