[A/I/PC] 爐石戰記討論區#42 拉斯塔哈大混戰

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
冰凍哮薩
今日見到 toast 玩,完全係逼人投降系列
我用獵 已經係咁衝面但佢一抽到吸血就輸
打左起碼6場都贏唔到
### 咬人的牙 抓人的爪
# 職業:薩滿
# 規則:標準
# 烏鴉年
#
# 2x (1) 冰川裂片
# 1x (1) 大地震擊
# 1x (2) 凱雷希斯親王
# 1x (3) 伊雷特拉‧風暴怒濤
# 2x (3) 治癒之雨
# 2x (3) 法力之潮圖騰
# 2x (3) 精神控制技師
# 2x (3) 苦痛侍僧
# 1x (3) 蛇髮佐菈
# 2x (3) 視界術
# 1x (3) 貪食軟泥怪
# 2x (3) 閃電風暴
# 2x (4) 吸血蚊
# 2x (4) 妖術
# 2x (4) 薩鋼囚奴
# 2x (5) 火山爆發
# 1x (6) 『世界震動者』葛蘭柏
# 1x (8) 女巫哈嘉薩
# 1x (9) 哮斗龍
#
AAECAfWfAwj/BdPFApziAqvnAsPqAqfuAu/3Apn7AguBBPUE3gX+BbIG+wyXwQLHwQKbywLz5wLv8QIA
#
# 想要使用這副套牌的話,先複製它,然後在爐石戰記中建立一副新的套牌
### 前來報到
# 職業:聖騎士
# 規則:標準
# 烏鴉年
#
# 1x (1) 亞榭洛精兵
# 2x (1) 力量祝福
# 2x (1) 叢林迷蹤
# 2x (1) 正義保衛者
# 2x (1) 螢火
# 2x (1) 銀白侍從
# 1x (3) 吵鬧的吟遊詩人
# 2x (3) 團隊隊長
# 2x (3) 未鑑定的槌子
# 1x (3) 石丘防衛者
# 1x (3) 神恩術
# 2x (3) 虛無撕裂者
# 1x (5) 炸雞勇者
# 2x (5) 真菌術師
# 2x (5) 等級提升!
# 2x (7) 坑道蠕蟲
# 2x (7) 斬藤刀
# 1x (9) 食月巨蟒巴庫
#
AAECAZ8FBq8EpwWbwgKVzgKD1AKe+AIMRvUF+QrrwgKDxwK4xwLjywL70wLR4QLW5QK15gL96gIA
#
# 想要使用這副套牌的話,先複製它,然後在爐石戰記中建立一副新的套牌
主要用呢兩副
我用shudderwock升legend 依家用緊單聖
諗緊合唔合隻十costDK玩secret hunter
上左legend之後shudderwock連輸三場 有無shudderwock高手講下副deck重點
我都係用呢兩副 不過卡r3
好似有新破壞遊戲體驗DECK玩

疊甲薩

TOAST
上傳說點解唔試deck 今個月冇積分
誠收兩個爐石ac
https://t.me/YingYingbbg
重點係世界震動者彈番上手
法獵有左10費傳
臨死都仲有一下機會反撲
係邊度搵到deck list 上網搵極都無
AAECAaoICMrDAqvnAvPnAqf3Au/3Apn7AouFA4uKAwuBBPUE/gWyBvsMl8ECx8ECm8sCweIC6uYCgooDAA==
呢個?
[url] 亞服80金交換 faizdfmak#3353[/url]

到底幾時先會neff odd paladin, 個版本咁樣有意思咩,
你解到佢場佢又投降, 解唔到又俾佢level up打爆頭,
真係唔該快D搞搞佢, 依個win rate 完全唔撚正常
要nerf卡應該都係等一月個patch喇
同埋odd pally勁係因為啱啱改版 好多人喺度試新deck 而嗰啲deck好難打贏odd pally
一update boomsday個patch嗰時 啲zoolock odd pally嘅快攻都出晒嚟偷雞
Added
10cost嗰隻唔係dk
玩 counter 聖既 deck 咪得

玩緊 evenlock
版本頭係咁架啦
不過而家單聖win rate咁高唔多唔少都要多謝王禍
想問下點解個tracker DL左之後佢個FILE 冇野比我EXECUTE 個FILE 出黎既
對住個唔識玩電影薩既人睇佢loop左半粒鐘 都唔肯投
請問下師兄點睇奇數控法
有冇link睇下
如果玩哮鬥薩師兄推薦應該玩有dk嗰套定有吉西變5法力冇dk嗰套好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞