點睇熱狗同葉精信朋黨9成都支持達哥

6 回覆
0 Like 1 Dislike
達哥立法會時都冇明確支持/叫人投熱普城 非我即敵啦
今日熱血時報同葉精信不計前嫌全軍支持達哥,下次達哥唔企出黎幫熱狗=反骨仔
皇天擊殺
達哥準備做反骨仔啦
今日熱血時報同葉精信不計前嫌全軍支持達哥,下次達哥唔企出黎幫熱狗=反骨仔

我已經開過po講過幾次

熱血如果真係有論述支持自己做緊既野

即係投本民青皇天擊殺,唔起新公屋因為有新移民住

佢地係冇資格拎大愛光環既

例如撞車死人佢地應該大叫好波而唔係喊喊

因為香港只有不足2.3%既人投熱普城

我已經開過po講過幾次

可能佢哋心裏叫好。

我已經開過po講過幾次

可能佢哋心裏叫好。

係facebook 都要咁偽善?

我只係見到佢地遇到光環比自己大既人就立即冇哂選舉之後香港人去死原則
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞