shell油卡一問

31 回覆
0 Like 0 Dislike
一兩年前黃竹坑shell執果陣出左張1.9現金卡, 入滿1500仲有油卷送
其實依家仲有冇類似既卡可以申請到?
見人唔係好耐之前仲申請到張類似優惠既卡
自己就搵極都搵唔到
LM
有, 電油-1.9, 即PAID, 入夠1500 送$50油券或者超市禮券
不過要AGENT SEND 個有PROMOTION CODE ge Bonus card 申請表你填
不過要AGENT SEND 個有PROMOTION CODE ge Bonus card 申請表你填

未知師兄有冇申請表.
我都想要shell
有, 電油-1.9, 即PAID, 入夠1500 送$50油券或者超市禮券

有冇得轉介下
定係巴打就係agent
同求

有冇得轉介下
定係巴打就係agent

同求

有冇得轉介下
定係巴打就係agent

同求

同求
我唔係AGENT 呀, 但我唔知呢度可唔可以公開WOR
你地有興趣留個EMAIL, 我SEND個CONTACT比你地, 我都係WHATSAPP 申請
我唔係AGENT 呀, 但我唔知呢度可唔可以公開WOR

是但啦
utube925@gmail.com
麻煩哂巴打
麻煩哂巴打

sent ,pls check
麻煩哂巴打

sent ,pls check

如果係即場俾,我都有興趣,麻煩巴打唔該 ng1388ng@gmail.com
收到,唔該晒
唔該師兄
tanpan1357@gmail.com
bogag1234567@gmail.com
唔該師兄
ekin933@gmail.com
samwongsports@gmail.com
你地有興趣留個EMAIL, 我SEND個CONTACT比你地, 我都係WHATSAPP 申請

唔該曬巴打
bosco0422@gmail.com
公司卡3.0 重有張1.9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞