有無絲打分享下最鍾意既唇膏

26 回覆
0 Like 0 Dislike
一直用開shiseido rouge rouge 個系列,覺得d色好靚好好用。特別係toffee apple,只色好靚,而且唔會話好乾。
最近買左MAC既零色差系列,奶茶色唇膏,搽起上黎幾特別,唔會乾,而且顯色度好高

有無絲打有心頭好唇膏推薦下👍
指甲好核突,個嘴搽到幾靚都冇用啦

唔怪得咁多人對你反感 明了
圖就唔po
Cdp長身幼管冇得輸
日本opera有色潤唇膏
效果好正又平
買開Channel送比女

Ysl

Ysl

...不成文規條
唔好po ysl

Ysl

...不成文規條
唔好po ysl

Why?

利申 : 巴打 想學野

Ysl

...不成文規條
唔好po ysl

Why?

因為政治立場 ,你可以係第一版睇下 上年何韻詩件事

[勿提lorealgroup&第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #13
https://lihkg.com/thread/90350?ref=ios

Ysl

...不成文規條
唔好po ysl

Why?

因為政治立場 ,你可以係第一版睇下 上年何韻詩件事

[勿提lorealgroup&第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #13
https://lihkg.com/thread/90350?ref=ios

睇睇先 Thanks

有幾核突 唔覺
Tom Ford lips and Boys
Kate 新出個枝漸變唇油定唔知乜 $95 勁抵屌
Nars Leslie
MAC ready to go(velvet texture)
一直用開shiseido rouge rouge 個系列,覺得d色好靚好好用。特別係toffee apple,只色好靚,而且唔會話好乾。
最近買左MAC既零色差系列,奶茶色唇膏,搽起上黎幾特別,唔會乾,而且顯色度好高

有無絲打有心頭好唇膏推薦下👍

Rouge rouge 幾乾下
茶上嘴過兩三個鐘好快起皮
可能我嘴太乾
我都買咗Toffee Apple呀~
覺得好顯色,唔敢就咁揸,
淨係印印印上嘴再印印印開。

顏色好靚但少少乾
Innisfree lipstick creamy 10 號色,勁靚!

啱啱拆左gel甲係樣衰d sorry
Nars Leslie

我有natalie,只色好sharp但係好乾
呢排幾仲意用橙色
有無邊隻無咁易甩同乾
有時有搽潤唇膏打底都好快乾
同埋想問下係咪去SASA簡會多款簡d?
最近先開始搽唇膏
搽左同無搽好大分別
無搽個樣好病
同埋想問下係咪去SASA簡會多款簡d?
最近先開始搽唇膏
搽左同無搽好大分別
無搽個樣好病

唔好買sasa嗰啲啦,你去買韓brand試下水溫先啦
呢排幾仲意用橙色
有無邊隻無咁易甩同乾
有時有搽潤唇膏打底都好快乾

Dior addict lip glow
004Coral
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞