[人生哲理] 《黑白的世界不止於灰》(完)

612 回覆
217 Like 2 Dislike
多謝支持
多謝回覆!等你下個好故事!

發覺睇孤島已經係兩年前既事
想重溫下神明丁,又返去睇多左次孤島
(睇到係黑白故入面用孫醫生覺得怪怪地,印象中佢唔係孫正直,但又唔知係咪記錯)

睇完感覺未知有咩伏筆,但同樣姓孫可能係佢貪玩?
希望先生可以解答/之後既故事裡面提供

另外最近睇返晒先生啲故,最中意羅馬故
希望快啲有第三季!
[size=1]睇返孤島先發覺先生原來兩年前有叫我講多少少孤島故既感想,無quote我所以無留意到..sorry!
兩年後再睇返晒咁多個故,發覺男主角我最喜歡孫正直,佢既成熟同陰暗面好有共鳴..
好想可以再深入了解一下佢係神明既間接協助下如何走出孤島...感覺之後浮現出黎嘅黑暗會令故事更好睇(不過就未必咁有哲學性同啱大眾口味吧?
不過正如先生所說,故事總有完結既一天
剩低嘅我會靠腦補解決
sor for 1999~
神明丁就係神明丁
多謝你最中意羅馬故,我都好中意,會有第三季的。
是咁的 我一個唔小心睇左2次真係好好睇
多謝先生個簽名
我記得你
書本結尾係比哩度多一篇的
睇實體書就唔洗理
想問實體書個排版係咪專登咁排法係咪有咩特別意思
係有特別意思
另外亦可以放多啲字
係咪相紙嘅size
啱啱睇完你個夢境故會唔會有解釋點解會有夢境同埋角色間關係?
btw啲故好好睇,支持你
冇咩補充喇
btw多謝支持
啱啱喺紙言睇完
留言支持吓
多謝支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞