HKT48 真球迷區第75回:颯愛里紗奈楓聖陽香梨奈陽菜乃りのくるみ伊桜莉雅凜巳花和叶

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
要撐住呀
美久真係要撐住
指原sr
跟住一入去就滴眼藥水
自己反而唔知講咩 依個情況
今日我都亂咗成日
唔知啊 平伏到不得了 想像唔到既無感覺 所以全日我都無咩出聲 唔影響你地
係未已經有預感?
好亂 唔知講咩好
覺得有d理所當然 始終佢都要卒 已經晏左好多 同埋依個真係一個好時機黎 就算佢依刻係到 個gp唔怕有咩突破性既發展 不如所有野由頭黎過
所以佢都話篇文都講今時今日個gp仲要靠佢
其他人就成長唔到
佢走長遠係對個gp發展更好
成班人打俾指原
屌搞喊佢又搞喊我
Sasshi: I really considered telling Sakura and Nako beforehand, but I thought it'd be weird if they were crying already, so I didn't. I thought about telling various members, but if I told one I'd have to tell all so I stopped myself

真係無事先通知?
係sr講應該係真
唔知唔出奇 但我覺得 其實佢地估到咩事
Sasshi: I wonder if Sakura had figured it out somehow at some point. I’ve been talking to her on LINE a lot recently and she told me, “Please don’t leave.” I didn’t want to lie, so I didn’t tell her I wasn’t graduating, I just sent her an emoji
根本個個都預咗架啦
佢地個sense一定知咩事 我自己就真係on99咁當左係鋪路俾haruppi回家
一係畢業 一係番屋企是旦一樣架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞