多謝大家

1001 回覆
71 Like 161 Dislike
打飛機關上網咩事
咁我係一定要有片先丁到既人 而我又唔會download 答案ok嗎?
結左緍後住日本? 定帶老婆黎香港住夠7年等佢拎埋個香港身份證?

緍後住日本 諗住日後做咩工定創業?
非日本人係日本工作唔係咁易 樓主有將來詳細計劃la? 同外國人結緍總要起外國生活真係好多野要plan 好 考慮清楚
住日本

而家果份(飲食)/渣貨車/創業可能會 但唔會咁快

唔係 因為我唔係做日資公司

希望人工到30-40萬日圓/月(供樓10萬日圓左右)
婚後 2年左右開始中出 希望第4年會生到出黎
咁上下啦!
結左緍後住日本? 定帶老婆黎香港住夠7年等佢拎埋個香港身份證?

緍後住日本 諗住日後做咩工定創業?
非日本人係日本工作唔係咁易 樓主有將來詳細計劃la? 同外國人結緍總要起外國生活真係好多野要plan 好 考慮清楚
住日本

而家果份(飲食)/渣貨車/創業可能會 但唔會咁快

唔係 因為我唔係做日資公司

希望人工到30-40萬日圓/月(供樓10萬日圓左右)
婚後 2年左右開始中出 希望第4年會生到出黎
咁上下啦!

唔知呀 無研究過
我都無詳細計劃 無足夠把握架
杞人憂天咩都驚先更加唔會變
我都係到時先算咁既態度面對

反正plan好既野 通常都唔會以果個方向行
有無人尖沙咀
其實我最先係問點解唔繼續用"訓唔著就想打飛機"呢個名?
邊頭飲野?
因為我果排失眠 真實感覺黎
我拍野 聽朝要同屋企飲茶 拍完番去剪片 早訓
反正而家得佢係日本
叫きょんさん自己solo拍片講吓嘢,跟住你剪片落字幕
佢唔識send 無解壓 and 佢無相機 電話係iphone6加無電腦
一早研究過
我差不多番架啦 14日後或以前就會出片係我番左去
咁快 好波 又有得睇
下集有抽獎
andy 哥親筆簽名?

但我唔撚識點抽人 仲未開始研究
https://taurusmuch.github.io/vue_lottery/

有無電腦?
有嘅可以裝obs studio

google好多用obs studio 嘅youtube live教學
例如點裝 點用cut scene 果啲
obs studio可以錄你個mon啲嘢
所以可以用果個網直播抽獎
直播屌女ok?

影天花板 播d聲
同埋youtube個live可以預覽
啫係唔洗真係開比人睇
可以試吓點玩先
不過小心影到私人嘢
我而家剪野部電腦係吉機
快啲研究吓
第時可以同viewers互動吓
我研究下先!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞