[iOS/An] 神魔之塔(39)一年容易又年尾

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
幽助1 雷禪1 幽助2 雷禪2 雷禪3 幽助3

假設用幽助1開組合技
幽1雷1 變番6cd 直行轉水光 正常發揮

然後下回合

用幽2開組合技
幽2雷2變番6cd 但係幽2雷1直行轉水光 正常發揮??

再下一回合
用幽3開組合技
幽3雷3變番6cd 但係幽3雷1直行轉水光 正常發揮??

同理
無論用雷1/2/3開組合技 都係幽1直行轉水 正常發揮?

好似1999 希望有人明我問乜
冇幽助不作任何評論
你幾時回鍋
你開組合技果陣,按幽1、2、3開,同按雷1、2、3開,d符石擺位有無分別
有分別

呢到係用雷2開技
理應係雷2幽2既組合技=佢2個下面出水光珠
但實際情況係雷2幽1

如果用幽2開技
理應都係雷2幽2既組合技=佢2個下面出水光珠
但實際情況幽2雷1

下面係理應幽3雷3組合技(用幽3開)
竟然係幽3雷1轉珠
唔洗訓
Btw 土豪會長
睇波

我既卡得你1/3
想問吓潛解果陣個素材替代係咩意思
好似係異空轉生?
冇練雷禪複製人所以未試過,不過我覺得唔係正常發揮囉
即是簡單黎講就係點開技都好,佢一定係優先轉最左邊果兩直排,假設全隊可以開技既情況,你開是但一隻幽助組合技,佢應該都係優先開最左邊果隻雷禪,調返轉,你開是但一隻雷禪組合技,佢就優先開最左果隻幽助,btw你試下隊長幽助變身,再開雷1睇下有無分別
都話左佢成日唔訓覺架啦
用素材直接潛解,禁個制就可以解放,唔洗打潛解關卡,不過果隻素材而家好似未攞得到,唔知要簽到幾多日先有

變身後開雷1 正常發揮
即係佢點都係優先轉最左邊直排,應該算係bug

2號幽助用左技 5cd

我開雷3幽3組合
佢都係幽2出水
隻game俾你d油王玩到壞左
利申 借學牌仔ac試的
我0課0石抽
今日零課
聽日重課
香港的召喚師們大家好,記得以前的神魔之塔是怎樣的嗎?如果有機會回到過去,你會想懷緬一下嗎?
見面會玩家限定關卡︰神魔回憶之路一 (通關一次限定)
時間︰2018年12月6日 至 9日 23:59

通關獎賞︰在獎賞得到「人面雛鳥」1 隻(並不會得到 1 粒魔法石)

咁cheap架,一粒石都慳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞