爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (13)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
lv chip
不過綠色好難襯
而家係咪好難買得到金色?
不專業分析下
藍空氣人 12E Et
Rare唔洗多講,底有用又有新底褲,換一換舊鐵就掂

白空氣人 11 Fr
Rare別色,嚴格黎講個新色白都算靚,唔算太伏

飛狼銀白 0E At
學F巴話齌除左個面全部正野,E底褲係呢代先有至岩
0同At對新玩既巴打係好有用,老手有多都無壞既部件

朱雀F 10T Sw
伏伏地,中左毒既朱雀 有抽哈仔既都應該有T底褲
Sw底真係糞既 ,所以呢隻列入伏物之一

藍鳩魚 13M S (with Lv Chip) 成隻野值錢在粒Lv Chip
鳩魚一日唔修正個面咁發係冇人會用
S底係漫畫版末日既底,新玩未必有,M底褲係我最愛之一
呢隻就55波,伏與唔伏之間,因為對冇買旅程既巴打好有用

金3頭犬 4 Mr' Mr本身算係幾有趣既攻擊型軸 加左dash更強
嚴格黎講係大伏 ,雖然有Mr',但係橡膠底從來去蝦人用

白蠑螈 13 B' 基本型既攻擊軸
都算係伏與唔伏之間,13鐵作用不大
B'係初代奧丁底,可惜接觸面積唔算太大,花花型斬中間OK
但暴走不太優秀

紫鳳凰 12 F' 鳳凰勁又靚色 又包 Fdash化 算抵玩
維維唔洗去買件底衫啦 ,F'可以一玩
係初代巨神既底盤,等同Zt底既持久Mode

結論:
最伏係朱雀同金狗,如果本身有0 At之類既巴打黎講就次伏
其實RB12有黃色蠑螈都係次伏
不專業分析完
真係包埋level chip 以為噚晚FF過龍
到底lv chip會跌價
定係隻西魚會因為咁企得穩個價
以香港人習性應該係企得穩
ds'好似d人都賣6-80蚊同level-chip藍色~$70差唔多
雖然lv chip作用唔大
但易左入手對玩家來講,有總好過冇
學d巴打話齋真係3隻超z慳返粒lv chip
呢樣真,冇位插就諗少樣
其實之後係咪會所有z代既都出隻超z?
人氣高果d會有
鳳凰都會出新
聖槍排緊隊輪籌?

我個人就寂靜地等魔龍
應該就係我地估果幾隻會出埋
如果得防爆呢個gimmick係悶到癲
唔知有冇另類d既創意
我都即刻諗
如果大會受,咁可以搞搞佢
認真,紫雞靚過黑雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞