爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (13)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
共鳴大於一切
聖劍ds’打爆全場
求大大唔好攞錢掟我
使用技能:金錢投擲

傷害9999
殺人陀螺
加名聽日黎試下
你好撚正 次次都有gif

藍星隕 紅獅弓 異色日月
仲有聖劍
師公好靚
獅弓又有得玩色
雄獅
想問而家新入坑應該買咩先
個人因為血腥聖槍好型
最緊要有愛,3on3 兩隻廚加一隻main機
預算幾多?
其實1K內都好夠玩
首先買349內果套超Z改造Set
然後199內套飛狼銀白Set
再抽下RB12同買旋風/輕便發已經夠玩
當然你可以買盤Set,但而家d機咁勁買盤set有小小曬錢
一個盤149左右
你可以計下
b121一定要買先, 趁依家仲有得買,唔講其他,3個底都超有用,at ds br 3款都係好常見成日出現嘅底。買完b121就買隻獅弓,呢隻號稱原裝1打10 個et底都係超有用,layer都係常用。新嗰set 300幾蚊超Z改造set就睇你銀兩多唔多 其他就等資深巴打解答,我都係玩咗冇耐。

有冇人知呢4隻咩黎
右二淺藍係豹?
右下紫色係盾
其實兩個改造set 補返粒Xt+,Et同埋鳳凰已經齊曬廚set
而家唔興鎮魂了?
以前成日聽人講
300幾蚊嗰set改造set已包埋隻覺醒到就好難俾人爆嘅巨神,你想拉爆全力+br又得,落at打爆同轉tx+ et又得
得咗
預算幾多?
其實1K內都好夠玩
首先買349內果套超Z改造Set
然後199內套飛狼銀白Set
再抽下RB12同買旋風/輕便發已經夠玩
當然你可以買盤Set,但而家d機咁勁買盤set有小小曬錢
一個盤149左右
你可以計下
其實兩個改造set 補返粒Xt+,Et同埋鳳凰已經齊曬廚set
而家唔興鎮魂了?
以前成日聽人講
300幾蚊嗰set改造set已包埋隻覺醒到就好難俾人爆嘅巨神,你想拉爆全力+br又得,落at打爆同轉xt+ et又得
得咗
0 B/L Br鎮魂缺點係打同迴旋會好無力同埋被擊爆,相反打反方向可以玩吸收流,加上出咗Xt+,神盾0C xt+可以高機率轉贏Br,所以現時環境係以Xt+ Et Ds’三個軸構成,不過出咗Z巨神有防爆mode,雖然面無鎮魂咁圓滑,但配Br打反方向或者配At打同方向既配置都會回歸。

利申:玩咗好短時間,小小見解
第七次活動:
12月8號荃灣體育館8-11pm
費用$30
四強定八強睇到時人數決定
今次玩法係一小時搶分一隻過
最多2Wins,搶分禁Xt+及Br,複賽不限
新入坑巴打歡迎黎一齊玩
有問必答
講Copy List方便記錄:
搞事愁巴
想要白色stopper既公仔
亞辛
哈仔第一維維
瑞豐燈
繼續做狗都唔掂既ok仔
Sam
努力衝擊4/8強既天旋
被稱為課長既男人娜神
Kindred
垃圾仔
醉愛聖槍兼收師父徒弟及同肥撚同分上次又無啦啦入四強既高清(ps:唔黎)
古爸佬(有突發工作,黎唔到)
水原麥斯
有毒光碟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞