Metal Build 討論區 (17) : 女神雪腳派貨再炒過

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
仲諗$1000
成日想摸到最底
賣隻repack斷手嘅俾佢
買隻mb都好似乞兒咁 不如唔好玩

入左隻蟹貨
好撚型
全新?定俾人 玩過先
月尾去大阪 想知日本mb個價係咪仲高過香港 對007sword同raiser有興趣

未玩過mb唔知價
日本貴過香港
新入坑嘅去toy soul買strike 00q最扺?我見其他炒得好勁,得呢兩隻大貨有得正價?玩?
七劍先,跟住00q,F91,跟住先其他
藍迷就算啦
1800?
我又好想問下邊個1800入手?
訂一扭1880
出貨嗰日精品都係1850

邊間開1800?
真心想知
唔好又講邊個友情價啦,個個買到?

一隻around 1850-1900嘅玩具
人地hold貨半年擺喺個倉度
都係mark2000擺喺度賣
仲長賣長有

如果隻隻mb都係咁
我唔駛屋企多過一隻sf同迪迪尼啦

我就寧願咁玩玩具
好過次次搶野咁搶
strike其實早排精品都係$1999
ooq冇睇喇因為冇眼睇,都係around $1300
所以toy soul d價其實都入得過
起碼唔算俾人搵笨先
去開想買可以買埋
特登去買不如落mk

同埋如果對部機冇愛其實可以慳返d錢等自己愛機
1/100你擺到幾多隻...
啱啱睇完玩具av隻7g幾正,全新1800左右?
00q我睇落都靚仔 點解話冇眼睇
之後會唔會出多把full saber?
重要以bandai既環保作風,一定會用到個模盡
你見exia,00,哩d都出左唔少分支
睇怕strike同crossbone都會係咁
所以屋企唔係大既,唔嚴選好快就要面對土地問題
我就係其中一個例子
我諗巴打都係講千八係個大約數啫
Strike可唔可以出dlc就算
得閒換下裝 用無咁多位
隻7劍要接受到d sad先好入
除咗隻眼仲有咩位sad
歪面,大大小小水口
不過只要唔歪面就夠,水口自己修一修
合金都有水口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞