有冇好嘅車雜誌介紹?

21 回覆
0 Like 0 Dislike
P牌仔想出車 但想睇多啲先

暫時睇緊 audi a4 /bmw x1

TopGear
Ae110
https://www.youtube.com/ourloveformotion
台灣channel
好多試車片
好detail

又唔駛錢
你想知D咩
topgear
TopGear
你想知D咩

其實p牌想出車 又唔要日本車 有咩選擇
https://www.youtube.com/ourloveformotion
台灣channel
好多試車片
好detail

又唔駛錢

睇下先
你想知D咩

幾錢筆直同想要咩類型既車先
自從係某汽車雜誌做過幾個月之後
從此唔再睇香港車書

老老實實,要睇都睇英文車書
見到人揸H車真係笑左出黎

呢度是小弟的部份藏書

TopGear用字淺白,車評論述及數據略為不足
車主雜誌用字太艱辛,排板未算清晰
車王雜誌介乎上述兩者之間,啱啱好

以上純屬個人淺見

呢度是小弟的部份藏書

TopGear用字淺白,車評論述及數據略為不足
車主雜誌用字太艱辛,排板未算清晰
車王雜誌介乎上述兩者之間,啱啱好

以上純屬個人淺見

巴打你最尾兩句係咪打錯字

測試同樣的車
不一樣的表述方法
你想知D咩

幾錢筆直同想要咩類型既車先

斯文款 其實有上28car睇緊12年 audi a4 12 3萬到 都接受到
不過始終養好貴同真係買就有好多其他嘢要搞 所以睇定啲先

測試同樣的車
不一樣的表述方法

咁即係點
從此唔再睇香港車書

點入行
從此唔再睇香港車書

點入行

朋友介紹,我做果陣應該係呢個行業最好景果陣
而家真係。。。。。
從此唔再睇香港車書

點入行

而家真係。。。。。

btw 巴打咁講係咪因為香港汽車雜誌要睇廣告面寫車評,無得持平要避重就輕?
從此唔再睇香港車書

點入行

而家真係。。。。。

btw 巴打咁講係咪因為香港汽車雜誌要睇廣告面寫車評,無得持平要避重就輕?

唔落廣告係其次,連車都唔借比你試先大件事
呢個係生態環境問題,係香港呢d咁細嘅地方做紙媒就係咁。

其他地方d車書一樣要睇廣告客戶面色,但起碼借車係同間車廠直接攞車,同埋好似car and driver呢d書個bargaining power大,驚都唔驚你(雖然佢地好bias 康打同BMW)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞