分享自己影人像、風景、旅行相❤️

336 回覆
309 Like 16 Dislike
好正呀 我都好想去印度🇮🇳 幾時去架?
邊度嚟?睇呢啲色好舒服 景又靚
我好廢 我係用相機影 手機執相😂😂都係用vsco執相多 睇自己感覺想點執
普通左少少wo ching
交流星空相 之前去左蒙古 第一次睇到咁多星星!仲肉眼睇到埋流星 同人生第一次影星空冇腳架 好好彩都比我影到
第一張 啲色執得好靚
17-50/2.8
去蒙古邊到影啊
烏蘭巴托 去左兩日一夜local tour 訓蒙古包 難忘到痴左線
屌,我之前去蒙古已經住近郊都見唔到好多星星
烏蘭巴托市區其實都有d光害
Canada
7R3
咩月份去
市區係冇咩可能見到咁多 要去到草原個邊蒙古包住 一世難忘 個邊冇燈咁濟 做咩唔join下呢啲團呀!!
你問我?我暑假8月尾開始去左成個幾月backpacker咁去唔同既國家
7R3係點解
當時蒙古只留左3日,去左近郊人地local 蒙古包區couchsurfing 已經離烏蘭巴托有一段距離架啦
A7R3
去旅行總有些遺憾 話說咁堅Couchsurfing ?自己一個男仔?
Sony 機冇玩過 其實同canon係咪冇咩點大分別 我攝影新手廢j

求評
带左2個女仔去 我地grad trip黎,我負責plan蒙古,唔想諗住邊咪試下couchsurfing,又可以體驗下真正當地人既蒙古包
人生中第一次couch surfing 之後都冇試過啦
睇落冇咩特別 好普通 冇主題冇定位咁影出黎 個人覺得可以搵下有對比強烈啲既位影下 喜歡影花花草草可以搵下背景去襯托? 新手分享

原圖直出
仲去左邊度玩 我都想試couchsurfing 但一個人好淆
一個人其實我覺得都冇乜野掛
最最緊要真係搵有一家大細既host,安全感大好多之外,有細路係度一開波冇咁老尷
女仔一個人都冇問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞