[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (24) 新手 / 回鍋玩家請先睇#1

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
D飛人真係好煩
我返工嘅地方有個塔
平時方遠十里人都冇個
夠膽死一搶完塔幾秒唔洗上齊6隻
任天堂幾時先肯搞搞佢
任地獄: 又俾人屈話我屙咗N記篤屎
已經記住邊個係飛人
次次都淨係踢走佢之後馬上收手
唔死ser我del game
0404 9704 0767
新手求好友
不過今朝 vip場一如過往, 唔駛返工既廢中佔90% , 要返工既後生仔真係好少, 其實咁樣派卷法真係對打工仔唔公平。
唔咩公平呀,全港都放星期六、日咩
佢依家每兩次shift一日都不知幾好
講派卷啊 你講打vip 唔係話佢地派星期一至五既問題。

係打工仔好難打中派卷嗰場
我自己金章 , 個場喺我屋企樓下, 今次都係因為咁啱打中嗰場「上兩個星期日朝早嗰場5 星raid 」 我先拎到飛

代歐出左之後咁多個星期都打唔中, 因為星期一至五嗰堆raid根本打工仔唔會打到。

明唔明個問題? 班唔駛返工既人唔駛返工 場場掃哂, 就派硬畀佢地。

派券咪即係Ex Raid飛咪即係你口中所講既VIP場囉
咪就係我上面講每兩次就會順延一日打囉

唔係一定要金塔先攞到飛架喎
同埋依家哩隻代歐根本唔吸引,好多人都係為求開圖先打,打得既都預左係公司範圍附近打架啦
唔知上位巴打講咩野,有d 野係唔公平,冇十全十美
其實依家每兩次就順延一日已經係比較好既安排(當然啦,唔排除黎緊聖誕又好似上年咁無故停派,然後又兜亂個次序

返一至五、唔可以偷雞出到去打既,咪等到六、日開Ex Raid先入飛囉
返Shift個啲就自己睇準時間入飛

廢老個啲無得好講,你都講得佢係廢老,邊夠佢地玩
想問而家仲有冇分區嘅tg,有時想捉4星團戰嘅但都無人

請驗完眼之後自行罰抄呢個Post #1尾同埋#10
有入呢到剩係見到一堆cp,無留意入面原來仲有分區
6021 4506 6753
求朋友

唔夠星塵升好傷心
On9 友情禮物有接收上限嘅
9615 9843 7431

求好友
收廿份,送無限

要加埋落Q&A
2297 6184 3042

近排先玩返 求加好友
如果想課金
係唔係all in 高級禮物包 定等聖誕節優惠
剛剛回坑好多野都唔知 求解答
建議參考過往禮物包記錄再決定而家嘅禮物包抵唔抵/自行預測之後嘅禮物包有冇咁抵:
https://pokemongo.gamepress.gg/legacy-special-box-list
頭先開左神秘盒但一隻美綠坦都冇出現
做個朋友
0766 3770 7946
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞