[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (24) 新手 / 回鍋玩家請先睇#1

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇新手巴打 互加好友交換禮物
9428 3936 6934

有冇人會用hkd買?

100$賣唔賣?
https://t.me/BOMB_B

你喺度貼邀請碼先傾
笑死我 賣shiny 食屎啦
痴撚線一定出事

自今年一月起,世界各地的訓練員每個月都熱情參加Pokémon GO的社群日,感謝大家和我們一起捕捉許許多多的精靈,留下一個又一個難忘的回憶!

12月1日清晨起至12月3日15:00止
- 1-11月社群日主角出現率上升
- 所有社群日特別招式重新登場
- 活動結束前捕捉到精靈或完成進化,便可學會特別招式

12月2日11:00~14:00
- 捕捉時的XP、星塵加倍
- 孵蛋所需的行走距離減半

有冇人會用hkd買?
[member] https://t.me/BOMB_B [/member]
收唔收呢啲?
佢打你唔死=/=你打得死佢
你用蟲梗係冇事,不過好多人都唔明依樣嘢,見利基波士死唔去就以為萬能
Thanks
瘋狂死server
抱歉讓各位久等了!現在可以用商店的「包包升級」將包包的上限提升到2000囉!今後也請繼續支持!
俾中途/長期棄坑後回流玩家一個機會進化過往社群日精靈

以下為過去CD日主角及特別招式一覽表:
1月:比卡超/衝浪

2月:迷你龍/流星群(進化啟暴龍習得)

3月:奇異種子/特別招式:瘋狂植物 (進化奇異花習得)

4月:咩利羊/龍之波動(進化電龍習得)

5月:小火龍/爆炸烈焰(進化噴火龍習得)

6月:幼基拉斯/擊落(快技)(進化班基拉斯可保留)

7月:車厘龜/加農水炮 (進化水箭龜習得)

8月:伊貝/珍藏 (野生捕捉的伊貝或進化至火伊貝/水伊貝/雷伊貝/太陽伊貝/月亮伊貝均可保留)

9月:菊草葉/瘋狂植物 (進化大竺葵習得)

10月:鐵啞鈴/彗星拳 (進化巨金怪來習)

11月:火球鼠/爆炸烈焰 (進化火爆獸習得)
如果進化左有無得到時轉技
如果進化左有無得到時轉技

太好了 除咗火球鼠成功捉到隻80%↑閃之外其他我都要複桌
下個月社群日堆寵係咪都會容易出閃光
想要黑噴火龍 但閃光好低 iv
D飛人真係好煩
我返工嘅地方有個塔
平時方遠十里人都冇個
夠膽死一搶完塔幾秒唔洗上齊6隻
任天堂幾時先肯搞搞佢
前日先進左隻啟暴龍
想問下啟暴龍邊兩招技好
唔咩公平呀,全港都放星期六、日咩
佢依家每兩次shift一日都不知幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞