[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (24) 新手 / 回鍋玩家請先睇#1

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
俾新手 / 回鍋玩家睇

進行交換後 可能會出現不同特徵
有些精靈的背景會閃閃發亮
稱為「亮晶晶寶可夢」(非色違)

強化時所需的星塵較少
戰鬥時能力也比較強
圖鑑上能確認到亮晶晶的模樣

合格日期: 2016年7-8月

1 ✅
左: 未10次亮,出 合格日期
右: 未10次亮,出 合格日期

2 ✅
右: 已10次亮,出 其他日期

3 ❌
左: 未10次亮,出 其他日期
右: 已10次亮,出 合格日期

4 ✅
右: 未10次亮,出 其他日期

只要出 合格日期 的一方,未10次亮晶晶就可以 (一方即可,無需雙方)
開副身最好? 同埋點知個AC既lucky值? (我怕曾經賣過亮晶晶)
有乜所謂呀
搵D野玩下姐
(「回鍋」)新手≡伸手
(恆等式)
咁真係唔識
此Post嚴禁外掛飛狗或無限分身參與討論
"早漏哥" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用此賤種飛狗一切回應

其他外掛賤種
"人生失敗" (ID: 592)
"搶奬家姐研" (ID: 78546)
"歐陽儉" (ID: 66618)
"海馬囝" (ID: 28623)
"八支八支半" (ID: 27432)
"滑蛋豬扒飯" (ID: 31521)
"食得哂先至好嗌" (ID: 146063)
"辣椒真係好好食" (ID: 157862)
"紅魔法拉利" (ID: 27961)
"我只想嬉戲暢遊" (ID: 17761)
"面倒臭架仔" (ID: 29052)
"當年碌棍" (ID: 9115)
"柒頭叫我" (ID: 71959)

分身賤種
"和妳分開一百年" (ID: 131)
"預知未來者" (ID: 12097)

麻煩樓主幫手Update (加最尾嗰行同埋Update隻賤種獌新名)
原來即刻又改咗名
又要勞煩樓主
勁到令對手含淚攞亞軍添

其實新手重玩係咪乜都鳩捉左先算
升咗30lv先
跟住就可以同班啊叔去捉100lv既精靈去練
正常都要la
Pvp開埋既話 糖同星麈會消得仲快
仲要俾班仆街負評,食撚屎啦
老馮答野呀
有冇人想換精靈

https://t.me/LiaSF
上連登,勿認真
根本呢到九成回複都俾人負評
不必太上心
班回鍋肉一返嚟就變左伸手post
仲要俾班仆街負評,食撚屎啦
老馮答野呀
上連登,勿認真
根本呢到九成回都俾人負評
不必太上心

回復
原來有隻2016年背背龍
回鍋玩家 求好友 互送禮物
8456 4766 7003
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞