[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (24) 新手 / 回鍋玩家請先睇#1

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
為了進行公平的對戰,訓練家必須在同一「對戰聯盟」中對戰。遊戲中共有三個對戰聯盟,每個聯盟的寶可夢CP值上限不同。就算擁有眾多高CP的寶可夢,也不一定能在每個聯盟中獲得勝利。不論是用綠毛蟲還是用超夢,戰略越優異,勝出的機率就越高!

我俾你條綠毛蟲max cp打1500cp
點贏啊大佬
一日限3次機會
啱啱玩返
有無人加好友
有冇人由今日起開始加好友黎 玩 pvp 有既請留id

加frd 換禮同pvp
綠毛蟲打贏獨角蟲,鯉魚王
bug到對方狂彈Error出唔到招
最近玩返,求加好友

6161 6383 9344
回鍋玩家 求好友 互送
4317 1150 3177
公布左好多資料但都係無確實日期
沉日開始就冇gps signal, reset過曬d 野
更新左app都唔得 iphone x 唔知有冇人一樣
X進化做烈大即刻贏
係咪無得避?
齋撳撳撳出招?
每場有兩個防護罩你用, 等於響正傳出Protect
可以一齊玩心理戰 然後普技到最後
遲啲可以去多次金鐘M記啦
麻吉即係ultra定best fd呀
睇返唔會睇壞眼嘅英文版啦
https://pokemongolive.com/en/post/trainerbattles/
While Trainers will usually have to be nearby in order to initiate a Trainer Battle, Ultra Friends and Best Friends can challenge each other from any distance.
Thx
啱啱回鍋 求好友

1353 9572 1340
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞