[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (24) 新手 / 回鍋玩家請先睇#1

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我用中美洲隻限定甲蟲打
虫系無乜幾多有練

btw隻月神打過7隻好多IV都好低
我玩堆玻璃炮既鬼/惡系
Ex raid係唔係即係同新手無關係?
無關係, 但派飛果個館有所謂道館分,
同色塔餵莓同自己色隊友補血/拆塔/打團體戰都會增加道館分數,
當中以打團體戰加分最多(+1000), 分數一路累積,
就會有唔同顏色道館章, 由最開頭透明無顏色道館章-->銅章-->銀章-->金章,
派黑飛(ex-raid)果個館如果太多人打, 就要根據道館章去篩選中獎人數,
當中以金章中獎人數最多, 其次就銀章, 最後銅章
連落人地個go度畀個寶箱佢會唔會搞到連落我個go度會冇左寶箱?
定一部switch可以無限派?
回鍋player求FD子
8115 3050 0822
今日見到仲有小貓怪
因為今日又轉左
上圖已經失效
啲寵好難升 咁搞法點打gym
你缺糖定缺塵
你想升乜
2178 1129 5352
前幾日貼左一次add左廿幾個fd
貼多次求解任
點解有d精靈有日期tag有d無既
8758 9532 3000 求frd子
你錯喇 係要買幾部電話 開幾個ac 識下啲啊叔啊嬸 日日都霸撚住啲ex raid gym 咁就有機會拎黑pass
2018年之前既寵有tag, 因為trade越舊既寵越大機會lucky
想升隻恥鬼
隻怪力本身二技係 close combat,想洗 dynamic punch,變撚咗 body slam
再餵技能機又變返 close combat
日常啦
技能機又難出
0398 4576 5774
重玩求加好友
臭閪蛋真係個個道館都有
十二月 research breakthrough
出三鳥 炎帝 雷公 水君其中一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞