[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (24) 新手 / 回鍋玩家請先睇#1

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
右上角寫住vip果d
會比較多人打
兩年冇玩求fd
2178 1129 5352
我個wecatch都每反應,咩都睇唔到
新手想玩,以前出game玩左頭幾日,所以都係新手

要做任捉百變怪
2827 9356 5388
求好友交換禮物
晃晃斑係咪有分花紋
打五星Raid最易掉到Excellent
要搵百變怪任請睇Wecatch
唔係區區都睇到
八款,出左1, 3, 7 & 8
請加我為Pokémon GO的朋友!我的訓練家代碼是 7984 2388 7921
請加我為Pokémon GO的朋友!我的訓練家代碼是 7749 5244 8958
請加我為Pokémon GO的朋友!我的訓練家代碼是 9768 1643 9759
請加我為Pokémon GO的朋友!我的訓練家代碼是 2500 1292 2275
此Post嚴禁外掛飛狗或無限分身參與討論
"夜尿帝" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用此賤種飛狗一切回應

其他外掛賤種
"人生失敗" (ID: 592)
"搶奬家姐研" (ID: 78546)
"歐陽儉" (ID: 66618)
"海馬囝" (ID: 28623)
"八支八支半" (ID: 27432)
"滑蛋豬扒飯" (ID: 31521)
"食得哂先至好嗌" (ID: 146063)
"辣椒真係好好食" (ID: 157862)
"紅魔法拉利" (ID: 27961)
"我只想嬉戲暢遊" (ID: 17761)
"面倒臭架仔" (ID: 29052)
"當年碌棍" (ID: 9115)
"柒頭叫我" (ID: 71959)

分身賤種
"和妳分開一百年" (ID: 131)
"預知未來者" (ID: 12097)

麻煩樓主幫手Update (加最尾嗰行同埋Update隻賤種獌新名)
一隻都無,頂咩😂😂😂
同埋間中會死死地
爛泥
催眠
螳螂
搜尋百變怪 迷你龍 由基拉
全港一隻都無

以為app有問題
加埋太古羽蟲
然後全港都show到有
百變怪宜家做任掟一次excellent就有喇
個任周街都轉到
隻太古羽蟲 shedinja 其實係咪冇9用?
博士個個d課題,不是補給站個d
都一樣咁做?
問多樣,嗰個有冇限時㗎?好大壓力

利申:啱啱回鍋, 24lv新手,淨係有啲當年留下嘅肥大,一兩隻卡比,同埋鯉魚龍

想問我見到11月30號有超夢夢嗰啲打,我到底要點樣先可以拎到果張黑卷?我上網有睇到唔同區有得打某啲場有機會得到券,咁係咪即係我放工搭車過去,好彩有人一齊打,打贏佢就送張卷比我打架嗎?
咁如果嗰陣冇人同我打咪好大鑊
博士果啲無限時
Poke stops 果啲就日日轉
Thanks bro
Raid度你點搞,定老手有得單揪
黑券ex raid 有分時段 一定要果個時間去打
橙券一日一張 打咩raid都得 幾時都得
驚無人打就去人流多嘅地方等
點升葉伊貝同冰伊貝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞