[教練好撚慘] 一齊睇睇毒果事後點報呂麗瑤單案

13 回覆
58 Like 1 Dislike
今日新鮮出爐既新聞,首先黃教練冇罪,當然唔會有A1,
另外關於黃教練點樣面對外界目光嘅報導,當然係完全冇,
不過,反而就加插一遍報導,
標題係荷李活性醜聞 引發全球受害女性站出來
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181117/20548146

另外底下又有一篇報導,標題係港體壇中人敢撐不敢言
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20181117/20548149

雖然有關案件昨日的判決未必盡如人意,但可以想像事主在這一年承受着無比沉重的壓力及外界目光,一定不好受,經過她今次勇敢發聲,令香港社會各界對體壇性騷擾問題有更進一步的了解,相信有助減低同類事件再發生的可能。」

屌你老母呢篇仲離譜,咁多野可以去報,但就特登要報呢啲,乜撚嘢「判決未必盡如人意」?公正嘅判決就係公正,就係講理性同證據,如果一個判決要去盡人意,即係人治而且代表你一早有前設

仲有後面幾句又係偏袒到痴撚線,可以想像事主在這一年承受着無比沉重的壓力及外界目光,一定不好受 ? 要講慘,咁黃教練呢一年又承受咗啲咩呢

咁多資料可以報,你就整個「體壇中人敢撐不敢言」幾隻字做標題,再配合咁嘅內容,角度全部講女事主慘,黃教練脫罪係未盡如人意

痴撚線人地無辜都比你班左膠妓者寫到奸計得逞咁
黃教練有冇罪,左膠傳媒都已經判佢死罪
為左賣多份報紙班友可以去到幾盡?
毒果
是旦 最緊要屌共
屌共已經唔係佢地priority
而家最緊要係食玩同metoo
毒果不嬲帶頭用蝗語字
垃圾
人治
不撚知所謂
Metoo恐怖之處咪喺呢度,所有俾人Metoo既人由第一日已經輸左人生
唔洗講證據邏輯,因為總有班弱智左膠已經當你係性罪犯成世
法庭判咩都冇撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞