[I/A] 遊戲王 Duel Link (67) - 繼續KC 盃

994 回覆
5 Like 1 Dislike
副deck要點組
3格工具龍
快啲出Life stream dragon 俾巴打玩
五星AOj 睇個樣都係ur
今日放假有時間打下KC CUP
屌那星
呢排多左咁多新META
尤其係魔術佬+宇宙智障+3條白靈龍
求教下大家點打
利申:卡左18好耐,而家17的無課 廢玩家
其實白龍手順係咪唔洗打
後手宇宙智障+白靈站場
白靈+王牌炸你兩張後場
斬龍deck 可以完美counter
不過我用魔術佬白龍打到17 都未撞過斬龍
身為亞軍都廢,咁我呢d 8強止步既應該叫做垃圾
垃圾fd 子
大家都係垃圾,不用分得那麼細
今日lv18開始用魔導戰士,剩係輸左一場齒輪齒輪
你副beat 同我果副好似

但我用心靈透視
琴晚手痕用左1500石抽到第二張DD
如果唔係都組唔到呢副deck
本來用黑妹刷專用技,結果一招技都冇跌到

本身有巴打提議心靈撲滅 但會有d自己吉自己所以轉左
認真問大家一句

魔導書算唔算大家口中所講既仆街deck

因為我用魔導書打飛機盃連續幾場人地一見你係魔導書就走場
栗波、吹起、宇旋、加拿大、陷坑
魔書遇重陷即弱勢
我打魔書通常會放低部電話一分鐘俾佢慢慢loop
loop撚夠再打
等你搞掂嘅時間耐姐

屌你老母臭閪
終於上到MAX
total 打左7X勝先由LV7上MAX
total有3次上王chance
第一次比魔導白龍斷
第二次比天胡沉默斷,條撚屌仲要係咁串9我
最後一次打吸血鬼,對方都係準備升,但我天胡
贏多十一場夠120WIN就可以正式收工
眼殘睇唔到
係咪一定要有3工具龍,得2隻會唔會差好遠
其實我覺得算 不過起碼有技術成份
唔會好似乜嘢森羅削血空牙團咁賤格
類似實卡既good stuff或者鋼鬼咁
啱啱同飲巴 龜巴吹緊水
見到連登上帝巴求救
呢頭話完自己垃圾
轉頭就話上咗max
所以話load少陣都已經乜都唔同
繼續新玩具pokemon let’s go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞