[I/A] 遊戲王 Duel Link (67) - 繼續KC 盃

994 回覆
5 Like 1 Dislike
連勝幾舖系統就會介入 比針deck你打/fuck draw

MCS 32強分佈
竟然咁少武神
不過叫做比闇鬼剋 冇得用雀引佢撞 炸佢就mask change....嗯
一年幾前啱啱入黎果陣,我都仲有勸下交,因為覺得人地新入黎,唔識呢度文化,唔洗去到屌咁嚴重既

傾得耐都睇化左,呢度巴打對自閉有怒氣唔難理解
新入黎,比人屌同解釋完,都要睇佢肯唔肯受呢一套,唔受就由頭再loop過直到走為止,都無謂再加把口落去

今次事件阿70歲巴打係呢度都有一段日子,就咁走左去有d可惜
冇諗到龍盟一副都打唔到入去
另一隻黑馬係二重,打到入四強

巴打們 任務完成了 有緣再會
繼續玩
繼續hea 玩啦
玩到好灰 用武神卡左係傳三 一轉齒輪就上王 舊牌依舊好勁 新牌都無乜競爭力 成隻驚開始悶
呢個真 之前可以玩足成日 而家拎克石就算
熱情磨得7788
其實以前實卡好鐘意用4星beat 但又未出齊卡玩
之前share 過類4星beat都已經有感覺
咁又唔同既..宜家實卡主流自閉極都係副先攻削6手姐
起碼對面可以攞手坑擋下
其他起枱deck 都起碼有壞獸同太陽波解
dl既自閉呢 擋都無得你擋啊
一早換可能唔使打三日三黑
因為有手坑同大量解場所以冇乜天糊 但就算有得擋 都係黑人憎

同埋實卡in電光王we 7s
3 breaker 3靈滅 差雷王/閃光追/鎚頭龍

但仲未有beatstick最重要嘅電子龍
熱情就算 熄滅了
龍盟幾好玩但好易卡手,17上左18之後又跌返落17
巴打真心勁 我工具龍齊卡係王區試左50舖 輸左40舖以上
電子龍我已經當左K社唔會出
雷王閃光追honest 人地之後企左係度
靈滅個包 第一pack都係抽左100包到 為左追聖魔師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞