[I/A] 遊戲王 Duel Link (67) - 繼續KC 盃

994 回覆
5 Like 1 Dislike
我係納魔配神鷹個時無玩,好似係第一次kc杯完咗無耐,近期先再玩返
卡組只夠玩白龍
我 一張黑鬼都無
出牌組成日唔記得加密
下次都係斬手指戒po
原來用自閉仲可以聲大夾聲屌翻人轉頭廢?用無腦自閉有幾撚巴閉
你盲撚左?話撚到明就算唔係都入撚埋你數
轉用暗鬼又如何?對自己用過自閉又唔撚認衰,仲要係上個po死撐,一早認錯我都唔會屌鳩你
用完自閉仲覺得自己冇錯先好笑
我服沈總其中一個原因就係佢肯認錯,真男人

改名都認撚得你呀賤種臭閪
ShortyBoy?邊忽short呀?條撚呀花生仔?
on撚9,自己廢就廢,有乜好賴
同埋你咁唔滿意就report佢,反正又唔係我
我行不改名坐不改姓

歡迎你下次打柒我之後po上黎再串我
不過打就算贏我都冇乜好威
同埋轉左用暗鬼好耐
原來用自閉仲可以聲大夾惡屌翻人轉頭廢?用無腦自閉有幾撚巴閉
你盲撚左?話撚到明就算唔係都入撚埋你數
轉用暗鬼又如何?對自己用過自閉又唔撚認衰,仲要係上個po死撐,一早認錯我都唔會屌鳩你
巴打冷靜d
既然佢都話轉左deck 咁就由佢啦
之前都俾人圍插完
唔好以為下下紅色大字就啱哂先得架
我從來冇否認
我魂浪係有用過自閉deck

但你技不如人仲上黎吠就真係
人唔笑狗都吠
你話入我數就入我數
咁我話你老母比狗屌咁你味生滋狗?
我一開頭唔知呢到唔比講自閉
ok,my fault
但而家我收聲你仲要繼續人身攻擊我
咁我就唔會唔出聲做死狗比你屌
冇心要踩場搞串個party
但輸左唔訓氣無啦啦捉我出嚟開刀真係
邊有人用炎王打人架
正常自爆炎王叫尤貝爾出黎
而且你用尤貝爾同自閉有咩分別
尤貝爾再等尤貝爾-極度悲傷的魔龍
再唔係叫鳳凰
重仆街過自閉
白龍打魔導睇手牌多
清佢後場先 Breaker / 超能毁滅者 / 白靈龍
兩隻大怪佢頂到一隻頂唔到第二隻
至於lv8 睇你抽唔抽到加拿大囉
抽多張轟咆
見到炎王都知咩事
不過係我眼中都易打 所以都廢事出聲
報復社會
第一,輸自閉叫技不如人我真係第一次聽,開撚哂眼界
第二,我用尤貝爾主力召第3態同召鳳凰,如果清後場再打都叫衰撚過自閉,ok我收皮,del game唔洗入呢個post
拜鳩拜
玩尤貝爾都唔叫自閉
最後講多句
覺得用自閉贏人都叫技術性擊倒,輸俾自閉就係垃圾、仲有睇緊post又用緊自閉既cd rom
我屌哂你地老母
巴打唔使咁激動
咁佢又冇講錯嘅
優貝爾確實都係自閉嘅一種
冇交流可言就已經稱得上自閉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞