[I/A] 遊戲王 Duel Link (67) - 繼續KC 盃

994 回覆
5 Like 1 Dislike
我比加拿大蟲拆…裝都裝唔到張裝備卡
士兵拉小標兵 狡陷就唔見左
每副都有弱點嘅咁
只係因為20deck key斷招卡上手率大好多
實卡都係鬥快食灰流同兔

最原始都有方陣食DD鴉食到唔想打

btw 等有勁八星同步先體驗到龍盟價值
實卡打8000血 又多招
賽場deck起手正常會揸住2-3招
就算唔好彩比人擋咗一兩招
8000血仲有手坑保護之下對面要斬殺都要過咗你堆手坑先
duel links無手坑又少血
用嚟做招既卡又出唔齊 比人斷一斷就死
咁既環境展開deck根本唔會勁
其實重點係展開點得一個 就係司令 實卡都算係 張司令食隻兔你就返得屋企
只係實卡展開成功個破壞力太強先變左上位deck

dl闇鬼白龍強係因為展開點多 斷到一招仲有後續

其實簡單分類就係要食通召去展開嘅deck又冇二速效果都有呢個問題 所以上唔到一線頭

所以如果有勁8星龍盟都會有人用 因為你真係咁啱冇斷招卡上手就大獲
其實比張廢鐵龍都已經好大分別
咁渣架咩
唔怪得之回坑實卡咁耐都未見過1副
食張兔就癱
你幾時回?
最勁係仲有風征龍果陣 2卡整暗鐵+光子保標+閃光龍

不過都係食一張效分就半收皮

龍盟同永火好似 不過龍盟勁d係因為先後攻都有得一turn搞掂對面 但真係正宗hit or miss

而家就過左氣唔入流啦 睇下放返隻風征會唔會好少少
但廢又肯定未到佢 話哂可以頭turn出三隻水晶翼
10期回 幾時退唔多講
實卡圈咁細 容乜易自爆
算啦 玩得實卡如果去開天悦 其實都好大機會見過
屌那星
最後都係爭一張槍兵惡魔
反正都係auto刷
唔齊就算鳩數
放心,一定會再出呢個event
換左機(IOS》IOS)之後冇左save點算(之前有買過pack)
唔想再打過STAGE
換機之前有冇喺konami 做backup?
舊機賣左/ root左未?
冇backup到 部舊機唔見左
有購買紀錄可唔可以同佢retrieve
咁除左send email 之外都冇咩辦法...
你記唔記得自己個user id 係咩number?
唔記得啦好耐之前玩而家想玩返
如果冇得retrieve重新玩過算
我一張槍兵惡魔都冇出過
一張火協調都冇出過,雖則我淨係auto都唔使咁對我呀嘛,張融合都已經多左個double
同步都仲係打唔起
10包後或者有機會
野蠻鬥技場又黎加強密碼針兵
又要玩骰仔
好耐無見沈仔,棄左啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞