[I/A] 遊戲王 Duel Link (67) - 繼續KC 盃

994 回覆
5 Like 1 Dislike
全城帝deck
屌你老母非到仆街 抽左60包 一張ur都無
幾時出新黃金包
想抽返d舊卡但又唔想抽舊包
最近期有機會就係stage 2前夕
第一次黃金包就係咁
點解啲人上到王/Max 都係玩T1 deck
想玩下fun deck 都唔得
王者看破………破唔到真沉默魔導去墓地個時特召沉默魔導Lv8 既 有無高手可以解答下………當時有青眼白龍在場,岩岩打死隻真沉默魔導
去墓地嘅一刻就觸發咗無視召喚條件去特召Lv8
就算係3速嘅反制陷都冇用
我用白龍duel每次打魔導9成9都輸
用念力王牌
白龍我放2栗波就係為咗打大波同內戰
咁如果我用聖杯得唔得
印象中試過係唔得
有專門對應既卡
有幾張卡係針對墓地發效既怪物效果,陷阱
果d應該解到
不過冇人專登落黎針對特定deck
王完max埋,都仲未夠120場

求指導
雲魔物有冇得唸
天空聖域,障蔽
完全打唔入喎
依家咁多折魔陷既卡牌 唔好諗太多啦😂😂
Fun deck 偏向
啱啱用dna尖兵
條友on99咁用隻1800攻撞我蓋怪
食左五千幾傷比我收皮
1分鐘一場

我屌你老母ShortlyBoy就係dna尖兵自閉撚,我拎隻炎王1800攻撞埋去輸撚左
我唔撚理係咪同一個人,依家都入撚哂你魂浪呢條賤閪自閉撚數呀,屌你老母臭閪仆街死啦魂浪
啱啱用dna尖兵
條友on99咁用隻1800攻撞我蓋怪
食左五千幾傷比我收皮
1分鐘一場

我屌你老母ShortyBoy就係dna尖兵自閉撚,我拎隻炎王1800攻撞埋去輸撚左
我唔撚理係咪同一個人,依家都入撚哂你魂浪呢條賤閪自閉撚數呀,屌你老母臭閪仆街死啦魂浪

改名都認撚得你呀賤種臭閪
ShortyBoy?邊忽short呀?條撚呀花生仔?
on撚9,自己廢就廢,有乜好賴
同埋你咁唔滿意就report佢,反正又唔係我
我行不改名坐不改姓

歡迎你下次打柒我之後po上黎再串我
不過打就算贏我都冇乜好威
同埋轉左用暗鬼好耐
見到羽蛾個樣都唔開胃
咪鬼用白龍啦

呢副全舊卡,都用左好多個月下
試過可以月頭廿幾勝已經王
技能其實隨便,唔駛用呢個

我知hero呢排興重後場,但我唔慣打咁慢,我鐘意一波帶走開場屌打對面多啲

一副呢個,一副陽炎,始終呢兩個最順手又強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞