[I/A] 遊戲王 Duel Link (67) - 繼續KC 盃

994 回覆
5 Like 1 Dislike
上面咁多pt 你又唔回應
淨係識喺度叫春 喂回應下啦戇鳩
哦唔好意思
唔記得你唔知原來有呢啲卡可以用
純粹覺得無交流呢啲term好on9
本身都無咩,慢慢見係唔係都出呢句野就屌鳩人
森羅都算我仲理解到,後期是鳩但都出呢個字,然後就屌走人

我個人係咁,覺得樣野好on9就會試下學下亂鳩咁用呢隻字,將佢既on9ness推到極限
本來我打算之後每日見人講咩都彈句無交流出黎搵交嘈大家屌下

不過原諒我,我學得好無天份
我自己都把握唔到個logic去9up
都係果句 你搭咗啲point先出嚟講野啦
又要喺度懶抽水 又要喺度做戇鳩仔

有晒數據你就拎dk出嚟做擋箭牌
後排問題又唔識處理
搭晒我啲問題咪收聲囉
又唔撚答
龍盟一卡tune 星塵強姦尤貝真係好爽
佢講落兩命運本來就唔可能
玩魔書點放兩張命運係後場
放完0hand仲要冇哂續航力
都講到明9up撩交嘈,係得佢係到認真
仲以為自己撚緊狗係到jer
反而想知真沉默先攻係咪真正無交流
唔畀發魔法,放後場就用命運書

利申太耐冇打唔知真沉仲係唔係t1
但魔導打好多deck都係劣勢 點解佢會變左冇交流 除非你話人地用得多時間過你 所以冇交流

btw hero打魔導又唔覺點剋住 一張惡靈你要兩張mask change先避到 下怪又唔夠靈滅/breaker大隻 mask change又唔同惡靈有得用奧義or書士search上手
加多張索加又係無交流,魔又封陷又封,屌
愈來愈多清後台 好快主流全部都係有交流嘅deck
師兄 三個人都係話緊你嘅理論
會唔會係你自己係到自high
定係你唔識睇中文
雖然唔知會唔會出到 流天類星龍
真係好想玩呢副
我諗出完之後 Alex大哥又會話呢副無交流
又係仆街deck
3個格整唔整到啊
咪撚執著la

唔係應該buster stardust暴力d咩
難啦
要tune 兩隻五星 再加多隻兩星同調士
9up你想我比咩理論你呀
我自己都唔同意既logic你想我點駁你呀

開到宗明意咪話左今日發癲9up囉,想點姐
隨機搵人嘈,搵中你你又係到jer,一jer起人上黎又要係到人身攻擊,話完人廢,講完又叫人去回point
我係撩交嘈姐,有無一開波屌你廢?

圖我都係到貼唔少啦,登入未夠365日十王,月頭2x/3x勝上王,etc
歡迎加入 dl實卡都係龍盟user
真係恰到應 炸自己都唔比你炸

btw 放左風征龍出黎
你又中呀,我諗住係咪都話無交流
唔計召喚難度嘅話 流天應該惡d
每場count一次魔/陷/怪效
每turn4000攻有得打兩次
死左仲可以拉流星龍出嚟
得果三格點樣召
正常尤貝應該得隻兩星大大隻解到stardust

征龍都痴撚線既 仲要岀左黃金櫃
又係你自己講

其實開場蓋兩張命運都無咩交流
為何巴打 同 星巴咪覆緊你呢個

吹氣/宇旋/銀旋/breaker/超能毁滅者/萊拉可以輕鬆解場又要無視佢

㭍撚左就喺度話自己做傻仔

Sry 我份人就係認真嘅 你要做傻仔咪繼續做囉
十皇/月頭又如何 我個個月夠係啦

自己冇料就唔好喺度誤導其他巴打

淨係你講啊擺兩隻命運係場都知你咩料啦
咁嘅你都講得出
我都知 但真係好想玩
都唔係唔得嘅
用三格召左兩隻5星白卡
再用亞空間物質帶走隻五星 趁嗰陣朝隻兩星同調士
在喺對面turn Accel Synchron
好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞