有咩慘過佢鍾意我時我唔好好珍惜

21 回覆
8 Like 0 Dislike
但到後黎鍾意佢就已經無左個機會
。。。下次唔好喇
但到後黎鍾意佢就已經無左個機會

自己拎黎柒 同路人
好耐無試過心動 但到頭黎又係一場夢
抵撚柒死啦
類似巴打既經驗
人地對我有feel之時,我唔好好把握機會
仲比佢慢慢對我印象差左
到最後想表白個陣先知人地已經唔再鍾意我
男定女 對男人黎講係好重要既成長機會 要learn a lesson
你個標題都係我心入邊果句

到我鐘意佢既時候 佢已經不愛了
佢對我死心塌地 我就唔珍惜
我係調轉既處境,宜家ex好想同我一齊(3年前分手)
我一路冇女,毒撚一個,但係都已經對佢冇興趣,感覺真係話冇就冇
明明當初我鍾意佢多過佢鍾意我好多,先搞到分手
調番轉我鍾意佢時佢夠唔珍惜啦
我一路冇女,毒撚一個,但係都已經對佢冇興趣,感覺真係話冇就冇

你寧願做單身獨撚 都唔考慮佢?

我幾年黎學到好多野,變左好多
依家想一個人做下一個人做既野
又自私左好多(唔知係咪因為同佢分手果陣變左)

但係其實又想拍下散拖(生活圈子完全冇女),但係心入面期待拍拖果個都唔係佢。

唔多想同翻佢一齊,好似一齊得,就要走落去有結果咁,有d壓力。

但係其實又想拍下散拖(生活圈子完全冇女),但係心入面期待拍拖果個都唔係佢。

唔多想同翻佢一齊,好似一齊得,就要走落去有結果咁,有d壓力。

應該話,我都好想鍾意佢,咁就大家都開心,無奈唔知點解做唔到。
認真答
佢無鍾意過你
same
諗左三年都諗唔通
中間有女仔有過曖昧最後我都係say左no
原諒我當天不懂得珍惜 只知任性 壞事情

應該話,我都好想鍾意佢,咁就大家都開心,無奈唔知點解做唔到。

過左3年啦都 , 當佢係新既一個人 ,
重新鐘意番 都咁難?
唔好拍散拖啦 .. 浪費時間
我係男 sigh 而家唯有過一排 再重新認識佢 唔係無方法 只怪自己當初唔把握機會

offtopic 其實可能係佢以為我對佢無feel 幾次見面都剩係同佢打招呼 但係佢面前到其他女仔見面就有講有笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞