可以點同fd個女朋友講佢戴咗帽

30 回覆
1 Like 0 Dislike
重要戴兩頂帽 慘撚到
直接講 係咪男人嚟
直接講 係咪男人嚟

佢女朋友仲好開心咁訓緊覺 戴緊帽都唔知
可以點做
打鳩你個fd
打鳩你個fd

有冇和平啲嘅方法去解決
打鳩你個fd

有冇和平啲嘅方法去解決

你溝左你朋友條女
打鳩你個fd

有冇和平啲嘅方法去解決

你溝左你朋友條女

對條女冇興趣 但條女好純,初戀係我朋友
有冇屌下你朋友 好仆街喎ching
有冇屌下你朋友 好仆街喎ching

同佢講過下 但佢好似唔想收手咁
直接講啦
食咗佢條女去啦仲諗
是咪男人嚟

佢條女對我嚟講唔多吸引喎
戴乜春帽呀,戴綠帽只係男人先戴得
可以點同同事個女朋友講
佢條仔成日flirt 女,講淫嘢同摸人地
女朋友戴綠帽
女朋友戴綠帽

小弟讀書少
呢個野好撚麻煩,講左俾條女知你同你個朋友可以話收得皮

之前我個朋友未同個女仔A一齊就食左另一條女仲要係女仔A嘅朋友做埋sp。最好笑另一個朋友仲追緊個女仔。我忍唔過眼屌左個朋友幾次佢都唔認自己有問題,我就暗示俾女仔A知,

最終同左個朋友炒大鑊。依家都有朋友做但係無以前咁friend

當時真係好睇過tvb

之前我個朋友未同個女仔A一齊就食左另一條女仲要係女仔A嘅朋友做埋sp。最好笑另一個朋友仲追緊個女仔。我忍唔過眼屌左個朋友幾次佢都唔認自己有問題,我就暗示俾女仔A知,

最終同左個朋友炒大鑊。依家都有朋友做但係無以前咁friend

當時真係好睇過tvb

detail plz

當時真係好睇過tvb

detail plz

仲要乜detail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞