[VIP]BIGBANG討論區(2) 0 TO 10 FINAL IN HK

303 回覆
18 Like 17 Dislike
睇見今日好多怨氣 請各位巴絲打分享下今日演唱會既情況
走個陣點走 有冇心得
走個陣點走 有冇心得

Shuttle bus走
好多車
揀左行路走 行到1130pm先離開到碼頭未計行去地鐵站
有冇人覺得今場氣氛好差?

聽聞係咪無haru haru?
搭12點九龍塘車
去到係出面等左三個幾鐘 最後四點先入到場
未開show已經攰到on9

我反而覺得氣氛幾好喎
之前未有公布香港場去左首爾場
香港氣氛high d
對觀眾好失望
第一場bigbang show冇諗過係咁
好想俾個好嘅回憶佢哋 真心唔明買咁貴飛 點解咁冷淡

organizer嘅錯 你上佢fb睇comment就明晒lol
走個陣點走 有冇心得

Shuttle bus走
好多車

屌我行撚左兩個鐘先到megabox
我覺得果兩個識郁既細台應該轉多幾round
轉一round好少 btw轉果陣好近
對觀眾好失望
第一場bigbang show冇諗過係咁
好想俾個好嘅回憶佢哋 真心唔明買咁貴飛 點解咁冷淡

organizer嘅錯 你上佢fb睇comment就明晒lol

我覺得氣氛ok喎

細台係邊度 乜撚都睇唔到 淨係睇到mon咁濟

利申:a1 <500

我反而覺得氣氛幾好喎
之前未有公布香港場去左首爾場
香港氣氛high d

我覺得上年8月場首爾場係最好氣氛,月頭個場都係一般
今晚香港嘅氣氛真係......
我覺得talk嗰啲part 冇咩反應
可能我喺b區前排 見到好多a區後面啲人都冇咩理咁

利申:a1 &lt;500

韓場同日場都出兩轉㗎
唔知係咪因為今晚啲人仲入緊場驚危險所以cut咗round

利申:a1 &amp;lt;500

韓場同日場都出兩轉㗎

細台係講緊花車?

利申:a1 &amp;amp;lt;500

韓場同日場都出兩轉㗎

細台係講緊花車?

係屋企聽到9點鐘就嘈完
成個show 7點幾去到9點就完?
係屋企聽到9點鐘就嘈完
成個show 7點幾去到9點就完?

係呀 好短好多歌無唱
好想聽monster

利申:a1 &amp;lt;500

韓場同日場都出兩轉㗎

轉果陣真係好近 我企b3 叫做終於睇得清楚佢地

會唔會係因為室外所以聽落好似無乜聲咁
Top Talk果陣喊左

會唔會係因為室外所以聽落好似無乜聲咁
Top Talk果陣喊左

我都係 諗到要兩年先見到佢就覺得好sad
咁如果佢哋喺台上聽到好大聲 咁都夠嘅 可能我喺後面感覺觀眾頹皮
不過佢地五個今晚心情好似幾好
好少見GD成晚keep住笑
太陽好落力又訓地又彈黎彈去
TOP好似一路想喊想喊咁
大聲好high好多表情
勝利就廣英普夾雜
我B區,等encore嗰時準備好,一見佢地上車即刻衝去後面,跟住勁近
其實我以為啲人見佢地上車會全部郁,點知得我同我朋友走
因為喺後面,所以可以勁快離場上shuttle bus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞