男朋友有咩都收埋晒喺個心到

136 回覆
204 Like 15 Dislike
咁樣自己一個生活都得啦 乜都唔溝通 根本有問題
我都係
唔想煩到你啫
唔開心同你講左又搞到你又唔開心 咁不如收埋係個心到 一個人唔開心點都好過兩個人唔開心呀
直頭無乜人性
岩岩比佢飛左 vv
呢樣真
啱 但佢唔會覺得自己有問題 整係人哋有問題
屌係咪同一個人黎
痴撚線 成日講講下變左我錯 佢既歪理變左道理
係因為有依個性格特質嘅人全部都係咁
啱啱又同佢鬧交 又係因為咁
問佢嬲乜 又唔講 整係一味識得唔理人
嘩又喺同我男朋友一樣
永遠得佢岩架 一大堆歪理藉口都扭曲成佢嘅道理
得佢講無人講 話無發脾氣但一下子黑哂面唔講嘢 喺咁問佢唔出聲唔理你
佢唔覺得自己嗰啲係歪理 係覺得我講嗰啲先係
講到好有道理咁 有陣時我都俾佢搞到懷疑到底係咪真係我錯
但為咗唔想同佢鬧交 我都係食咗隻死貓算
有時諗到底我係咪男人 佢係女人
喺呀 你明明同佢講緊道理 分析件事 佢只會覺得自己岩喺你錯 跟著喺要氹番佢轉頭呀 我都有同感覺得喺咪同佢調轉咗性別
每次都話會改 但去到依啲位都喺死性不改 俾佢激到紮紮跳
有時候係明明我嬲緊 跟住比佢知啦 點知佢嬲番我轉頭 原因係我嬲佢係我小器 所以佢會嬲番我 仲有係佢心目中 我嬲永遠都係冇道理冇原因咁嬲 話我嬲既係無謂係小事 根本唔應該嬲 但佢就嬲咩都得 一句話煩就可以好耐都唔理我唔彩我 但同其他人就傾得好開心我知
咁衰 你喺咪就慣佢啊 搞到覺得佢嬲喺岩 你嬲就有問題
佢咁自私真喺要同佢傾下 咁女仔有啲位嬲下都喺想對方氹下自己姐 好唔識睇下女朋友眉頭眼額 無理由要你就哂佢架 問多一句 你男朋友喺咪第一次拍拖 好自我咁
我bf又係咁
有時真係想拎出黎講
解決左個問題去
唔係 但一齊越耐就咁
我覺得喺唔了解對方先咁 佢喺鐘意你嘅話 依啲位大家會包容同改下 點都好 溝通好緊要 你要同佢講番個刻感受 男仔喺好遲鈍 有啲要你畫出腸先知道你諗緊咩 我都喺咁同男朋友講 之後情況喺好咗啲嘅 少咗嘈交
對唔住啊 我真係好唔開心係咁係到亂諗 我都控制唔到嫁 但又好唔鍾意咁樣既自己 所以先唔想同你講 唔想自己既呢一面俾你睇到 但真係多謝你包容左我咁耐 我真係好愛好愛你嫁
我都會
因為我唔想比女朋友知道我唔開心緊
所以我會借d意行開
永遠唔會聽到對唔住出自佢把口
如果係會再扣分姐 講中你呀?
溝通呀!!
永遠解釋唔想講都係不外乎 唔想你擔心 唔想多一人唔開心etc
最難聽試過聽過 你幫到咩? 講俾你聽都幫唔到手 完場
因為唔講又話我唔講 講你又發我脾氣
就係唔想嘈交先唔講 但就因為我唔講又嘈交
同埋有d野懶得解釋 解釋完對件事又冇幫助 反正個人沉一陣就冇事 肯陪住就ok啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞