有冇巴打/絲好中意一個人到而家都未肯放底他/她而唔肯重新出發?

11 回覆
0 Like 0 Dislike
中意左一個人兩三年,有分有離,原本以為可以一齊反,但後尾出國讀書,斷斷續續有contact但而家已經冇人覆冇人理🤦🏽‍♂️
點樣先可以重新出發到
Sorry for1999
下定決心block哂佢所有野,然後去識更多既女仔,咁佢係你心目中既印象就會開始濛糊,整整下就可以忘記佢
念念不忘
下定決心block哂佢所有野,然後去識更多既女仔,咁佢係你心目中既印象就會開始濛糊,整整下就可以忘記佢

試過好多次 到最後都頂唔順
順其自然就得啦
愈刻意做某啲野只會適得其反
打段最感動到佢嘅說話,之後打開個窗,望住窗口嘅風景好靚。咁靚嘅風景令你回想到佢
好想衝出去攬住佢
向前答一步
呢個世界就係你咖喇
P.S.記得拆窗花
唉我都有個呢一世都忘記唔到嘅女你 散咗五年,但仲成日諗起佢
每次諗起好有條刺喺度
每次諗起好有條刺喺度

巴打同路人 我嗰名
順其自然就得啦
愈刻意做某啲野只會適得其反

而家係眼白白望住佢同第二個玩得好埋 好似拍緊拖咁 融合晒大家既生活咁 而我只能做旁觀者 百般滋味在心頭
每次諗起好有條刺喺度

巴打同路人 我嗰名

同路中人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞