[又要餓波]屈福特 對 利物浦 1

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

射波啪啪啪聲
哥迪奧拿敢唔敢去意甲證明自己
英超都比佢玩到咁,好難想像意假會失敗
當然意假有錢比佢咁砌隊再算
無開綠燈都好勁 但其他能力太普通 唔值咁貴 買隻KDB已經有一樣/更好效果 除非對謝隊超有愛啦
西班牙名將托利斯如今已經遠走日本踢球,曾經他也是英超的大殺器,在利物浦和車路士都取得了不錯的成績。今季利物浦和車路士都是英超冠軍的熱門,談及這兩個老東家,托利斯表示更支持利物浦奪冠。

接受天空體育採訪時,托利斯說:「車路士現在還有一些我當年的隊友,但是利物浦已經沒了,只有摩蘭奴算是,我們在國家隊一起踢過。我和利物浦的員工還有聯繫,我祝福他們一切都好。我知道贏得英超冠軍隊利物浦有多麼重要。希望他們能夠奪冠,車路士可以明年再贏。」

「我希望利物浦和車路士每場都贏,當他們正面對決時,我會選擇不看比賽。我對兩支球隊都很有感覺。我在利物浦度過了生涯最好的時光,我愛那座城市,愛那裡的球迷和球會。我仍然和他們保持著聯繫,當我在那時,他們令我感覺好似在家一樣。車路士給我的則是一球員最想要的,獎盃。我在車路士有很美好的回憶,所以很難在兩者中做出選擇。」

王子
今年玩ut就係為左買佢咋嘛
又借啲意寸我利無盃
買完但用佢屈唔到機就會想放
熱狗打交班底都好似仲喺度啵 加多件會發神經嘅Aurier
軌得番金章,
精過精壇 同d精仔
kdb係fifa係bug黎 咩波都傳到
不過佢現實都好似係咁
係咪仲未有片睇到沙拿果球傳果陣係咩位
同埋ab開波果陣個波係咪未完全停定
再睇返個件最連名宿
我睇覺得係停定左既
個波啜左地無郁
不過真係太流暢
Btw, 我諗不如直接比正隊長VVD做
我諗迷 都應該無異議喇
最多 做副隊囉
臭西杰寧偶像?
沙拿嗰球前一兩個post有人貼過,冇越位
2018 已經過左
今季英超係2019
水貨嗰球完全冇越位
差兩三個身位
尋晚有圖

蕉蕉蕉...
Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞