砌機 5000budget 求配備推薦

17 回覆
0 Like 0 Dislike
如題 唔該各位巴打絲打
I5
16 ram

呢個咁樣幾錢到
I5
16 ram

5000點會夠
Google 悠二$5000 list
I3 7100 +1060 +16G Ram +240 SSD, 應該5k左右

仇人list
第七代i3
洗撚16gb ram咩
CPU
- Intel® Core™ Kabylake i5-7500 3.4GHz 6M Cache 4 Core 4 Thread LGA1151
主機板
- Gigabyte GA-H110M-S2H M.ATX
顯示卡
- MSI RADEON™ RX 470 ARMOR OC 4GB GDDR5
RAM
- Crucial DDR4 1x8GB 2133MHz CL15
火牛
- Antec NeoEco II Series NEO-ECO2-450 80Plus Bronze 450W PSU
HDD
- WD Blue WD10EZEX 1TB 7200rpm 64MB 3.5 Inch HDD
機箱
- Antec GX330 Window Gaming ATX Case - Black

呢個係咩網 成日見人都係用呢個
砌左啦 唔該曬各位巴打絲打

有無list可以借黎睇睇?

有無list可以借黎睇睇?

最後搞左7000幾 你要唔要

這是什麼網頁?

這是什麼網頁?

hk terminal
比出面貴小小
勝在免費送上來屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞