[工程撚]臨近新年,有種走投無路嘅感覺

33 回覆
0 Like 0 Dislike
我認自己唔夠料,太好人
同個老細熟佢話開門口平d就真係無價都接
真係好大壓力,打工都無咁辛苦

利申: 專科泥頭佬,第一單扑牆油漆地板都做自己做晒咁滯
唔諗識計數就接job,蝕撚死你

痛定思痛,其實次次報價都已經好貼,係老細講幾講又減d 先搞到自己做到不似人形
當交學費

你見人哋做到唔代表你都做得到

痛定思痛,其實次次報價都已經好貼,係老細講幾講又減d 先搞到自己做到不似人形

教精你, 叫高10-20%,比人還價用

咁做既話下年應該就無事了,到時記住請食飯

香港地d人好西, 你叫高人地唔考慮

出面d三沙壓到幾顛都有
正常價都越來越難有,叫高多10%仲難攞
除非直到客啦
不過呢兩單的話叫高10%都仲係市價
總之過完年就淨係做返打拆,其他都係咪搞,做到怕怕

香港地d人好西, 你叫高人地唔考慮

出面d三沙壓到幾顛都有
正常價都越來越難有,叫高多10%仲難攞
除非直到客啦
不過呢兩單的話叫高10%都仲係市價
總之過完年就淨係做返打拆,其他都係咪搞,做到怕怕

唔好以為下下請人就得, d 人激到你嘔血, 最好自己落場做, 仲要睇撚實。

都係做返泥頭佬啦,基本上賺梗

而家泥頭佬d價都越來越咸
重要啱啱先有個老友幫高達斌拆野,打剩2井地台條撚樣唔認數
自己廢就咪撚怨
識大把騙頭,月入5皮以上
所以你話做到蝕,係你問題

做唔掂做番打工仔就算
有d飯,唔岩某d人食
自己廢就咪撚怨
識大把騙頭,月入5皮以上
所以你話做到蝕,係你問題

做唔掂做番打工仔就算
有d飯,唔岩某d人食

早排風光d都有4皮左右,係2016臨尾3個月忽然黑到遁地
可能真係學你話齋,要騙先得
有d騙頭月入過10皮,仲要長做長有
人地一樣同人競爭標d野番來做

人地點解做到,你做唔到
真心諗下點解

做騙頭要做到成功唔係咁容易,要好多方面

都係果句,做唔掂做番打工仔

人地點解做到,你做唔到
真心諗下點解

其實你講緊果d應該係2判,有返咁上下實力(財力)
早排真係睇住個大判走佬,2判爭人近千個

人地點解做到,你做唔到
真心諗下點解

其實請著個識睇場既第二把交椅就咩都唔洗做
不過命黎

人地點解做到,你做唔到
真心諗下點解

其實請著個識睇場既第二把交椅就咩都唔洗做
不過命黎

命水居多,我呢d三沙都算,果個二判同大判做左5-6年野,公司名下都幾千個,粒聲唔出收多期錢都消失左
唔撚識計數就咪撚做判頭啦
自己攞黎
好多都屌我唔識計數
第一單我睇得透,中伏係因為大判一開頭話還原,就報還原價,到收貨就要裝修咁,但因為我同二判fd用友情價做,加埋泥水佬多手尾先死
第二單就係自己開門口收平,加埋本身傾好判出去但條友縮沙,諗住自己落人搞但低估難度同收貨,又死
好多都屌我唔識計數
第一單我睇得透,中伏係因為大判一開頭話還原,就報還原價,到收貨就要裝修咁,但因為我同二判fd用友情價做,加埋泥水佬多手尾先死
第二單就係自己開門口收平,加埋本身傾好判出去但條友縮沙,諗住自己落人搞但低估難度同收貨,又死

係你on9
好多都屌我唔識計數

係你on9

我認
以後打死唔計平,最多咪打工
好多都屌我唔識計數

有時未必關拎價問題, 手工同速度,仲有唔洗翻手。 你個泥水佬真係炒得, 泥水好多垃圾扮師傅, 衰左又咪你判頭自己負責。

樓主無料到,仲學人做騙頭,死左都唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞