見到ex靚過以前 會有咩感受

100 回覆
2 Like 17 Dislike
抵你無女

有仔就收鳩皮啦愛滋爛臭綠汁閪

我係有女唔係有仔
抵你無女

有仔就收鳩皮啦愛滋爛臭綠汁閪

我係有女唔係有仔

有女就收鳩皮啦愛滋爛臭化有牙流膿綠汁閪
諗返同佢扑野時
諗返同佢扑野時

碌鳩會漸痕
你好型

繼續屈

收唔收兵

無-.-
繼續屈

收唔收兵

無-.-

型撚
收唔收兵

無-.-

型撚

我真毒
無-.-

型撚

我真毒

想溝你了
最難頂係俾你帽你戴但佢仲靚咗感覺仲幸福咗果啲
而你自己就生活得一日差過一日
如果係男嘅飛女
而女變靚咗
咁男嘅會點諗

可唔可以有人正經答
最難頂係俾你帽你戴但佢仲靚咗感覺仲幸福咗果啲
而你自己就生活得一日差過一日

正臭雞
如果係男嘅飛女
而女變靚咗
咁男嘅會點諗

可唔可以有人正經答

點解飛
出街好想撞到ex見到我靚左好多

即係你未放低
以前中學日日練波練田徑無時間打扮
比初戀嫌再飛左我
Grad左就瘋狂打扮又po ig
就係想比佢見到
以前中學日日練波練田徑無時間打扮
比初戀嫌再飛左我
Grad左就瘋狂打扮又po ig
就係想比佢見到

你係咪冇波

即係你未放低

想佢見到我靚左就係未放低 ? 最好撞到我同現任出緊街個時添呀
想攞優越感就唔代表未放低既

即係你未放低

想佢見到我靚左就係未放低 ? 最好撞到我同現任出緊街個時添呀

點解想攞優越感
見到ex肥咗啲,高咗少少,但對波升咗兩個cup去到F
點睇
見到ex肥咗啲,高咗少少,但對波升咗兩個cup去到F
點睇

咁正 介紹黎
即係你未放低

點解想攞優越感

想佢知道分開左或者俾你拋棄左過得仲開心幸福仲變靚左
但種感覺一定一定唔係未放低 似係想鄙視返佢咁
始終冇幾多pair情侶係和平分手 之後都係類似敵對關係㗎啦

點解想攞優越感

佢根本唔想知 你鄙視佢都冇感覺
點解想攞優越感

至少如果係我見到d ex變好變靚 我都會唔gur
相反都係一樣
你死都唔承認都冇用 因為好多人都係咁

相反都係一樣

好多人係咁又唔代表個個都係咁

相反都係一樣

好多人係咁又唔代表個個都係咁

你啱呀 所以我咪話好多人冇話個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞