[YouTube界黑幕]YouTuber踢爆sunny陰招搶西多士飯碗

166 回覆
84 Like 468 Dislike
係梅酒
屎萊姆好似話用小米 又係暗串成日番大陸個d youtuber

不過佢地無好似支那閪咁專登拍條片目的係屌柒佢姐
咁咪入局囉
你有POST達哥關我撚事呀?
係達哥fan屎唔可以係太陽fan屎?唔好咁低質啦講野
十足十主人咁撚樣

護主就唔好俾人捉到啦屌 笑到GAPGAP聲仲想撐
屌你老尾
個sunny 成個通緝犯咁樣都有人睇
根本兩邊都唔係好野
Sunny講嗰句:我唔食西多士。
嗰一下已經贏撚左啦
望下你上面D留言啦傻閪
做咩又扯左去支那度呀 關係咪支那撚事呀?
條片係講緊D人一味話支那閪錯SUNNY岩哂
其實兩邊都垃圾 你好意思沖出黎護主跟著想轉移視線話其實你係憎支那?
俾人捉到上黎宣傳就假膠呀
乜口風轉得咁快呀
賊眉賊眼成個戇鳩仔咁
唔好企圖掩飾你自己個立場啦
俾人捉到就假膠 跟著惱羞成怒?
關你憎唔憎支那撚事呀?
護主狗真係護主狗 唔撚用腦
麻麻sunny
但西多士真係弱智
上次有條片話叫人唔好偷拍果次已經知

但係樓主條片姐係點,
八公咁借佢兩個上位?
轉移視線夠未呀 答我啦柒頭皮
1.關係咪支那撚事呀?
2.立場係西多士唔岩在先 後面俾人周到同主人宣傳突然之間變撚左好憎支那 屌 講出黎你醜唔醜呀 好心你做狗都做聰明D啦傻閪
仲好意思用非黑即白既謬誤黎誤導人話你有POST過達哥?

仲有呀 邊忽見到片主無兩邊屌呀 佢都有話係sunny既fan屎架喎 我見你都睇完啦 又選擇性失明呀?
應該係得SUNNY D小學雞FAN屎先睇唔到姐 明既
你發癲無POINT咁鬧人無用架 只不過俾人睇清楚支持太陽既FAN屎有幾小學雞 有幾低質姐
好撚嘔心個sunny勁撚假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞