98年出世巴絲非5p圍爐post(53)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
條女係交友app嗰條?

佢話遲d先
識咗幾耐
3個星期到
咁咪再傾多陣囉
諗住傾到12月再約一次
唔得就fade out算
探下佢口風先囉
New people
前兩日約過佢 跟住佢話:遲d先
我問佢係咪好忙 佢話呢個月好多lab做
但前一個星期佢先話忙完果個星期 就會得閒好多

就算真係忙 出黎食一餐飯係咪真係難到咁
或姐可能因為佢住好遠
有冇交換相
換左 仲要係佢提出換
換完之後都冇啖到

之後仲換埋snapchat
頭兩日仲要互send自拍snap
不過可能佢唔只send淨係send俾我一個啦
因為發現佢其實同幾個人儲火 但唔知男定女
我講一次我個case啦
唔介意文長 就睇啦

前三星期用連登巴打整既交友app,識左個女仔。
開頭對佢冇乜太大感覺,之後就好普通咁日常傾下計咁。
傾左幾日之後佢問我轉唔轉tg傾,跟住我地就交換左tg傾。
係tg傾傾下佢開始send錄音俾我聽,咁我又錄番音俾佢,跟住佢忽然讚我話我把聲好好聽。果刻我好似心動左
我有問過佢,有冇鐘意既人,佢話有個鐘意既人之前係另一個交友app識左一年,佢鐘意條仔,但條仔唔鐘意佢,條仔仲要同我住同一區,所以佢先會知道我平時跑步跑邊。
跟住佢又話依家都諗住同果個男仔斷絕來往

之後我地慢慢傾左好多生活、價值觀既野,又講番雙方以前減肥,性格好毒既野
之後發現原來大家都係a0
跟住佢突然問我換唔換相,咁我換左
之後雙方都仲有傾計 冇話淡左想fade out段對話

再之後佢話佢部電話好舊,用tg會成日crush
咁我地又換埋snapchat開始儲火,頭兩三日仲互send自拍相俾大家(不過都有可能佢係唔只send俾我一個人)
但到第4,5日唔知係佢忙定係snapchat個文化問題,雖然佢一得閒就覆,感覺我地講既野都冇之前咁深入同埋好似hea左咁
咁我就諗住試下約佢食飯,但佢就回左我:遲下先
我再問佢係咪好忙,佢答我話11月好忙好多lab做
之後兩日回覆頻率冇變,但感覺hea左
其實佢究竟點諗?其實食個飯要幾多時間,但唔鐘意點解又要咁樣覆
我有諗過問佢轉唔轉whatsapp傾,但又怕佢唔鐘意snapchat同whatsapp兩邊走,因為試過tg同snapchat兩邊傾真係好怪,好似同緊兩個人傾計咁
但問題係感覺snapchat永遠傾唔到深入野,做唔到了解對方多d

仲有發現佢snapchat好高分,應該唔只淨同我一個人儲火,我諗都仲有3,4個人,唉
我有諗過繼續傾下,如果12月都約唔到佢,就直接收皮算
newpeople
你自己知咩事啦
唔講喇
姐係點
收得皮?
但tg換相之後其實冇淡過 佢反而snapchat同我互send自拍
你後面咪話hea咗囉
係呢兩日係咁 覆係15分鐘一次咁上下 但係感覺係snapchat到講唔到深入 因為下下都要影張相加句caption
咁轉wts lor
新人

要唔要同我展開激情對話
咪話人哋唔鍾意囉
畀fo啦
你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞