CPU 底板祝褔區- RTX 2070/80/80Ti 叫春叫到2019 (16)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
一定得 , 我張一號卡已經屌爆左100% fan 78-79 度跳
仲諗住學你兩張XC。。。
好少GAME可以食到爆SLI 我諗得masseffect 一隻

我之前1080ti strix SLI 玩佢都熱到嘔, 平時打機唔過65度
新蛋免運費好似唔限重量
買牛既巴打有福了
我買支NT H1仲平過淘寶買
我估我等唔切啲港行啦
之前係咪有買滿幾多錢回400?
係....個個都抵....好多人買2080 回400
有冇個條link睇下
好似已經完左

睇黎我用新機箱要用返依條野 搬走張sound card

買過條黑色先
我用緊9900k z390master aorus 1080ti
卡左係debug code 78
我要檢查D咩
以我經濟,要屌爆兩張咭其實好易

4k Ultra 計, witcher 3, Crysis 3, mankind divided 呢幾隻都應該輕鬆full load 兩張2080 ti 到99%

我兩張2.7 slots 咭玩3 slots NVlink

兩張咭輕鬆82/84度,周時跌到降速1650,偶爾更低

所以我最後先上晒水

By the way 呢刻仲未用rt core tensor core,用埋應該更熱
EA is set to release Battlefield V on November 20. EA plans to add ray tracing support as part of a day-one patch, which is likely to include other improvements.

一定得 , 我張一號卡已經屌爆左100% fan 78-79 度跳
仲諗住學你兩張XC。。。
好少GAME可以食到爆SLI 我諗得masseffect 一隻

我之前1080ti strix SLI 玩佢都熱到嘔, 平時打機唔過65度
以我經濟,要屌爆兩張咭其實好易

4k Ultra 計, witcher 3, Crysis 3, mankind divided 呢幾隻都應該輕鬆full load 兩張2080 ti 到99%

我兩張2.7 slots 咭玩3 slots NVlink

兩張咭輕鬆82/84度,周時跌到降速1650,偶爾更低

所以我最後先上晒水

By the way 呢刻仲未用rt core tensor core,用埋應該更熱

以我經驗

未瞓醒打錯字啫

呢度買兩張2080ti 大有人在

唔駛太驚訝
算啦都已經麻木咗啦 睇完你買嘢嗰條list
Day 巴部機重生
你買FTW3 我用ultra加錢同你換
我部嘢碎料啦

你睇上面打爆8條ram 呀

12核 14核呀

十九幾隻ssd 個d先喪

我部機係打機唔錯咁啦
初頭以為打錯字
停一停 諗一諗 又冇錯喎
係 我用1600都係唔想扯盡隻牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞